Οικονομία

Πάνω από 5.000 επιχειρήσεις έκαναν αίτηση στον ΟΑΕΔ για πρόσληψη ανέργων

Πάνω από 5.000 επιχειρήσεις έκαναν αίτηση στον ΟΑΕΔ για πρόσληψη ανέργων Πάνω από 5.000 επιχειρήσεις έκαναν αίτηση στον ΟΑΕΔ για πρόσληψη ανέργων
Πάνω από 5.000 επιχειρήσεις έκαναν αίτηση στον ΟΑΕΔ για πρόσληψη ανέργων Λίγο πάνω από 5.000 επιχειρήσεις της χώρας αιτήθηκαν στον ΟΑΕΔ να προσλάβουν προσωπικό με επιδότηση μέσω του προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων ηλικίας 25-66 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΕΔ κάνει γνωστό ότι χθες, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα δεκάτη (10η) πρωϊνή ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος από εργοδότες για υπαγωγή στο ανωτέρω πρόγραμμα.

Όπως κάνει γνωστό ο ΟΑΕΔ, η πρώτη ηλεκτρονική αίτηση καταγράφηκε στις 10:03 και η τελευταία στις 12:35 της ίδιας ημέρας, οπότε και ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων.

Από την ανάλυση των στοιχείων προκύπτει μεγάλη γεωγραφική διασπορά των δικαιούχων επιχειρήσεων.
Οι αναφερόμενες θέσεις καλύφθηκαν από 5.092 δικαιούχους εργοδότες σε όλη της Ελλάδα.

Αυτή την φορά όμως η ολοκλήρωση των αιτήσεων διήρκησε λίγο παραπάνω αφού τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού τουλάχιστον για την πρώτη ώρα ήταν μεγάλα καθιστώντας την υποβολή αίτησης σχεδόν αδύνατη από τους ενδιαφερομένους