Οικονομία

Οι πάροχοι που θα συμμετάσχουν στο voucher του ΟΑΕΔ

Οι πάροχοι που θα συμμετάσχουν στο voucher του ΟΑΕΔ Οι πάροχοι που θα συμμετάσχουν στο voucher του ΟΑΕΔ
Οι πάροχοι που θα συμμετάσχουν στο voucher του ΟΑΕΔ Ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει τα αποτελέσματα συγκρότησης του Μητρώου Παρόχων, οι οποίοι κρίθηκαν επιλέξιμοι για την υλοποίηση του προγράμματος voucher «Επιταγή κατάρτισης ανέργων ηλικίας 29 έως 64 ετών σε τομείς Οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση»

Σύμφωνα με την υπ. Αριθ. 97/3/20-01-2015, απόφαση του ΔΣ ΟΑΕΔ κρίθηκαν επιλέξιμοι είναι 67 Πάροχοι Κατάρτισης εκ των οποίων 13 Κοινοπραξίες και 54 Μεμονωμένοι Πάροχοι και 1.136 Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις με 42.270 Προσφερόμενες θέσεις

Σημειώνεται ότι το 25 % ( κατ’ ελάχιστο) των Προσφερομένων Θέσεων Πρακτικής από τις Επιχειρήσεις θα πρέπει να οδηγήσουν σε θέσεις Απασχόλησης, σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης.

Στους πίνακες που αναρτώνται εμφανίζονται για κάθε έναν από τους Παρόχους οι προσφερόμενες θέσεις ανά Περιφέρεια , Κλάδο και συνεργαζόμενη Επιχείρηση.

δείτε εδώ τους πίνακες με τους παρόχους

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr τα αποτελέσματα για τους ωφελούμενους ανέργους θα ανακοινωθούν στις 5/2 (δείτε εδώ το σχετικό άρθρο για το voucher του ΟΑΕΔ)