Παιδεία

instateacher.gr: Η λύση στη μεγάλη περιπέτεια για την επιλογή «ιδιαίτερου»

instateacher.gr: Η λύση στη μεγάλη περιπέτεια για την επιλογή «ιδιαίτερου»
Η σχολική περίοδος έχει ξεκινήσει για τα καλά. Τα θρανία έχουν γεμίσει ζωή, οι σχολικές τσάντες πάνε κι έρχονται, οι φωνές και τα χαμόγελα γεμίζουν προαύλια και τάξεις

Πίσω όμως από όλα αυτά τα χαρούμενα, αυτά που χαρίζουν σε όλες τις οικογένειες την ευτυχή αίσθηση της προόδου, κάποια μάτια δεν ησυχάζουν εύκολα ή δεν το απολαμβάνουν τόσο. Είναι οι γονείς που επιτελούν το δικό τους καθήκον: Να ανησυχούν δημιουργικά για τις επιδόσεις των παιδιών τους. Και φυσικά τα ίδια τα παιδιά, ιδίως τα μεγαλύτερα, που ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις της ακαδημαϊκής ζωής.

Είναι αλήθεια, η ελληνική σχολική πραγματικότητα δεν είναι παράδεισος. Τα μαθήματα έχουν τις δικές τους παραξενιές, οι ελλείψεις είναι - σε κάθε περίπτωση- υπαρκτές και η ενίσχυση των μαθητών περισσότερο από επιβεβλημένη. Και οι τομείς δεν είναι λίγοι. Τα παραδοσιακά «δύσκολα» μαθήματα όπως μαθηματικά, αρχαία, έκθεση, χημεία, αγγλικά και πολλά άλλα έρχονται να προστεθούν στον χρόνιο πονοκέφαλο μαθητών και γονέων.

Και εδώ είναι που έρχεται η λύση. Μια διαδικτυακή λύση που αποτελεί τον απόλυτο οδηγό στην επιλογή δασκάλου ή καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα. Και δεν απευθύνεται μόνο σε μαθητές και γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς.

Είναι το instateacher.gr που προσφέρει στους μαθητές τον πιο σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο για να βρίσκουν ιδιαίτερα μαθήματα (σχολικά, πανεπιστημιακά, ξένες γλώσσες, πληροφορική, μουσική, τέχνες κ.α.) μέσα από μια μεγάλη γκάμα μαθημάτων και καθηγητών, δίνοντάς τους άμεση πρόσβαση σ’ αυτό που τους ενδιαφέρει με λίγα μόνο κλικ.

Η επιλογή του «ιδιαίτερου» δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το ξέρουν όλοι όσοι έχουν μια κάποια σχετική εμπειρία. Και φυσικά, πολλοί είναι αυτοί που έχουν όχι απλώς άσχημες εμπειρίες αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο, ίσως και τραυματικό, με θύματα πρώτα τα ίδια παιδιά και δευτερευόντως τα οικονομικά της οικογένειας που, ούτως ή άλλως, στις μέρες μας είναι μετρημένα.

Η παραδοσιακή μέθοδος επιλογής «ιδιαίτερου», λοιπόν, κρύβει πολλές εκπλήξεις, αν όχι παγίδες. Γονείς, μικροί και μεγάλοι μαθητές, σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκονται, έχουν πλέον στα χέρια τους το πιο εύκολο, μοντέρνο και αποτελεσματικό εργαλείο. Το instateacher.gr όπου μπορούν να αναζητήσουν δασκάλους και καθηγητές για περισσότερα από 200 μαθήματα.

Ενώ κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να δημιουργήσει το δικό του προφίλ σε λίγα μόνο λεπτά. Με το αναλυτικό βιογραφικό του, τα μαθήματα που διδάσκει, τη διαθεσιμότητά του, τις περιοχές που εξυπηρετεί, τα δίδακτρά του ανά μάθημα και ό,τι άλλο επιθυμεί. Στη συνέχεια μέσω του λογαριασμού του στο instateacher, λαμβάνει μηνύματα ενδιαφέροντος από υποψήφιους μαθητές, επικοινωνεί άμεσα μαζί τους και κλείνει τα νέα του ιδιαίτερα μαθήματα!

Με λίγα κλικ, λοιπόν, το instateacher.gr είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε κάθε οικογένεια που θέλει να… βρει τον δάσκαλό της!