Παιδεία

Πανελλήνιες 2024: Ξανά στα θρανία ο Αναγνωστόπουλος - Πού θέλει να περάσει

Πανελλήνιες 2024: Ξανά στα θρανία ο Αναγνωστόπουλος - Πού θέλει να περάσει
Πρεμιέρα αύριο για τις Πανελλήνιες 2024 και ένας από τους υποψήφιους που θα καθίσει στα θρανία για να μπει στο πανεπιστήμιο θα είναι και ο...Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Μια ανάσα μας χωρίζει από τις Πανελλήνιες 2024 και όπως έγινε γνωστό σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα πάρει μέρος στην πανελλαδική εξέταση, επιδιώκοντας να περάσει στο Πανεπιστήμιο. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο STAR, ο αμετανόητος γυναικοκτόνος που αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, δήλωσε συμμετοχή στις Πανελλήνιες 2024. 

Πέρυσι είχε επιχειρήσει να δώσει Πανελλήνιες αλλά τα παράτησε μετά το πρώτο μάθημα που έδωσε καθώς η Έκθεση είχε θέμα για την βία κατά των γυναικών και τη γυναικοκτονία.

Φέτος, ο γυναικοκτόνος θα καθίσει εκ νέου στα θρανία επιδιώκοντας υψηλές επιδόσεις καθώς επιθυμεί διακαώς να περάσει σε σχολή των Πολιτικών Επιστημών. 

Το παρασκήνιο που τον οδήγησε πέρσι να παρατήσει τις Πανελλήνιες 

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών που τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, αποφάσισε να παρατήσει Πανελλήνιες καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη «Δήλωσε τη μη συνέχιση και συμμετοχή του στις Πανελλαδικές λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί αλλά και λόγω του γενικότερου περιβάλλοντος που υπάρχει».