Παιδεία

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα στη Βιολογία για τα ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα στη Βιολογία για τα ΓΕΛ
Τα θέματα στη Βιολογία που έδωσαν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις σημερινές εξετάσεις.

Η δεύτερη ημέρα εξέτασης στις Πανελλήνιες 2024 είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη για τους μαθητές των ΓΕΛ καθώς διαγωνίζονται σε μαθήματα προσανατολισμού αυξημένης βαρύτητας που οι καλές επιδόσεις σε αυτά θα κρίνουν και την εισαγωγή στην σχολή της αρεσκείας τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι μαθητές που στοχεύουν σε Σπουδές Υγείας εξετάζονται στη Βιολογία. 

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα στη Βιολογία

Τα θέματα στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι μαθητές στη Βιολογία αναρτήθηκαν μετά τις 10 στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και στο Dnews.

Δείτε τα θέματα στη Βιολογία εδώ 

Δείτε τις απαντήσεις στη Βιολογία εδώ

πανελληνιεσ 2024 βιολογια θεματα απαντησεις

To Dnews σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μεθοδικό θα δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις τους καθ' όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024.

Εντός ολίγου θα δημοσιεύσουμε τις απαντήσεις των θεμάτων στη Βιολογία καθώς και πλήρη σχολιασμό των προς εξέταση θεμάτων.

Πότε γίνεται η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων

Μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις 28 Ιουνίου, αναμένεται να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων και των παράλληλων μηχανογραφικών από τους υποψήφιους. Αφού γίνει η σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας, οι υποψήφιοι για τις Πανελλαδικές 2024, θα προσέλθουν στο Λύκειό τους, για τη δημιουργία password, ώστε να μπορούν, στη συνέχεια, να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο εντός της προθεσμίας που θα οριστεί. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στις Πανελλαδικές 2024 αλλά παραπέμπονται στις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, θα καταθέσουν μηχανογραφικό αφού αυτές ολοκληρωθούν, οπότε θα λάβουν και το σχετικό password.