Παιδεία

Πανελλήνιες 2024: Βατά τα θέματα στη Χημεία, η κρυφή παγίδα

Πανελλήνιες 2024: Βατά τα θέματα στη Χημεία, η κρυφή παγίδα
Οι μαθητές των ΓΕΛ που σήμερα έδωσαν Χημεία για τις Πανελλήνιες 2024 δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαιτέρως.

Τα θέματα στη Χημεία στα οποία εξετάστηκαν σήμερα, Πέμπτη 6 Ιουνίου, οι μαθητές σε Θετικές Σπουδές και Σπουδές Υγείας στο πλαίσιο των Πανελληνίων 2024 ήταν βατά και χωρίς απαιτητικά ζητούμενα. Σύμφωνα με το σχολιασμό από τον Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) τα σημερινά θέματα στη Χημεία κρίνονται χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες οι απαντήσεις των θεμάτων, με μικρή προσοχή στις λεπτομέρειες των αιτιολογήσεων στο Θέμα Β.

ΘΕΜΑ Γ Αναμενόμενα ερωτήματα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

ΘΕΜΑ Δ Μεγάλης έκτασης απαντήσεις στα ερωτήματα Δ1 και Δ2.

Με ελάχιστη δυσκολία το Δ3, όπου χρειάζεται μικρή προσοχή

Πανελλήνιες 2024: Αυτά είναι τα θέματα στη Χημεία

Δείτε τα θέματα που έπεσαν στη Χημεία εδώ

Πανελλήνιες 2024: Το Dnews σε συνεργασία με το Μεθοδικό δημοσιεύει τα θέματα και τις απαντήσεις

Το Dnews συμμεριζόμενο το μεγάλο ενδιαφέρον μαθητών, γονέων και καθηγητών για την αμεσότερη και την έγκυρη ενημέρωση για τα Θέματα και τις Απαντήσεις των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΜΕΘΟΔΙΚΟ, καθ’ όλη τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων θα σας προσφέρει την πληρέστερη ενημέρωση.

Με την ανακοίνωση των θεμάτων στη Χημεία στο Dnews θα δημοσιεύσουμε σε πρώτο χρόνο τις απαντήσεις καθώς και το σχολιασμό των προς εξέταση θεμάτων. Θα υπάρξει ενδελεχής αξιολόγηση και σχολιασμός των ερωτημάτων και ασκήσεων, θα αναφερθούμε στα δύσκολα σημεία της εξέτασης και θα έχουμε αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε ερώτημα από το φροντιστήριο Μεθοδικό.