Και δυο τουλάχιστον Μητροπολίτες στις ομιλίες Καραμανλή και Σαμαρά

Και δυο τουλάχιστον Μητροπολίτες στις ομιλίες Καραμανλή και Σαμαρά
Παρούσα και η Ντόρα σύμφωνα με τις πληροφορίες!

Για την παρουσία της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην εκδήλωση με τις ομιλίες του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά ο "Πληροφοριοδότης" σας ενημέρωσε (ΕΔΩ) πρώτος.

Σήμερα να σας ενημερώσουμε πως παρόντες στην εκδήλωση θα είναι και δυο Μητροπολίτες, ο Μεσσηνίας και ο Κερκύρας, γνωστοί για τις σκληρές τους θέσεις στο γάμο των ομοφύλων.

Α, μεταξύ των "γαλάζιων" βουλευτών που θα παραβρεθούν οι πληροφορίες επιμένουν πως αναμένεται να είναι και η Ντόρα Μπακογιάννη, οι σχέσεις της οποίας με τον Αντώνη Σαμαρά είναι ...χειρότερες δεν γίνονται. Οι "κακές γλώσσες" λένε πως η Ντόρα πάει στην εκδήλωση σε συνεννόηση με τον Κυριάκο, ο οποίος θέλει να φανεί πως οι βουλευτές που θα παραστούν στην εκδήλωση δεν είναι επιρροές των δυο πρώην πρωθυπουργών αλλά είναι εκεί και δικοί του και συνεπώς δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα για την απήχηση Καραμανλή και Σαμαρά στη "γαλάζια" Κοινοβουλευτική Ομάδα!

ΥΓ: Για το ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα ανάψει μεγάλη φωτιά με την ομιλία του σας ενημερώσαμε εδώ και μέρες. Σήμερα να σας μεταφέρουμε την πληροφορία ότι ο Κώστας Καραμανλής θα αναφερθεί σε όσα συμβαίνουν εις τας ...Ευρώπας, στέλνοντας το μήνυμα ότι αυτά ισχύουν απολύτως και στην Ελλάδα. Θα τα λέει δηλαδή στην ...πεθερά για να τα ακούει η νύφη!