Ο Κασσελάκης στο Ηρώδειο με κάθε λεπτομέρεια

Ο Κασσελάκης στο Ηρώδειο με κάθε λεπτομέρεια
Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ πήγαν στο Ηρώδειο οι αναγνώστες του DNEWS ήταν εκεί.

Σήμερα ο «Πληροφοριοδότης» έλαβε μια επιστολή για τις θέσεις και τις παρουσίες...

Υπ’ όψιν του Πληροφοριοδότη

Σχετικά με το δημοσίευμα για την παρουσία Σ. Κασσελάκη και Τ. Μακμπέθ στη συναυλία του ΤΑΣΕΗ στο Ηρώδειο χθες βράδυ.

Ο Σ. Κασσελάκης, όπως και η Ζ. Κωνσταντοπούλου ήταν προσκεκλημένοι των διοργανωτών, προσφωνήθηκαν και κάθισαν στον θώκο.

Ο μεν Σ. Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τ. Μακμπέθ κάθισαν στην κερκίδα Β στην άκρη, (δίπλα στην κλίμακα μεταξύ κερκίδων Β & Γ), ενώ η Ζ. Κωνσταντοπούλου με την μητέρα της Λίνα Αλεξίου κάθισαν στην διπλανή και πιο κεντρική κερκίδα Γ, στην άκρη (δίπλα στην κλίμακα μεταξύ κερκίδων Β & Γ). Δηλαδή Κασσελάκης-Μακμπεθ και Κωνσταντοπούλου-Αλεξίου κάθισαν σχεδόν δίπλα και το μόνο που τους χώριζε ήταν ο διάδρομος-κλίμακα.

Στον θώκο, στην άλλη άκρη της κερκίδας Β (δίπλα στην κλίμακα μεταξύ κερκίδων Β & Α) κάθισε ο χορηγός της συναυλίας Ανδρέας Χριστοδουλίδης (Zela Aviation) με τη σύζυγό του Ζέλα.

Αντιστοίχως, επίσης στον θώκο, στην κερκίδα Γ και στην άλλη άκρη της (δίπλα στην κλίμακα μεταξύ κερκίδων Γ & Δ) κάθισε ο υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας με τη σύζυγό του. Οι υπόλοιπες και πιο κεντρικές θέσεις του θώκου, στην ίδια κερκίδα Γ, μεταξύ Κωνσταντοπούλου-Αλεξίου και ζεύγους Φωτήλα ήταν κενές.

Στην επόμενη κερκίδα Δ, στο θώκο είχαν καθίσει, μεταξύ άλλων η Σία Αναγνωστοπούλου, η Άννα Φόνσου, ο Χάρης Ρώμας.

Μετά το διάλειμμα στο δεύτερο μέρος της σχεδόν τετράωρης συναυλίας, υπήρξαν μετακινήσεις στον θώκο, αλλά χωρίς να αλλάξουν θέσει οι Κασσελάκης-Μακμπέθ και Κωνσταντοπούλου. Η Λίνα Αλεξίου αποχώρησε στο διάλειμμα και δεν επέστρεψε στο δεύτερο μέρος.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης δεν κάθονταν πουθενά κοντά στους προαναφερθέντες. Αντιθέτως παρακολούθησε την συναυλία στο πλάι της Γεωργίας Σιακαβάρα στην κερκίδα Δ, σειρά 7, θέσεις 3 & 4. Αποχώρησαν λίγα λεπτά πριν το διάλειμμα και δεν επέστρεψαν.

Φαίνεται πως ο πληροφοριοδότης δεν έλαβε ακριβείς και ορθές πληροφορίες…

Ι.Κ.

Ένας αναγνώστης που παρακολούθησε τη συναυλία