Πολιτική

Η γιαγιά συνταξιούχος των σποτ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ απαντά στον Μητσοτάκη: «Εντάξει Κυριάκο;»

Η γιαγιά συνταξιούχος των σποτ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ απαντά στον Μητσοτάκη: «Εντάξει Κυριάκο;»
Η διάσημη πλέον γιαγιά των τηλεοπτικών σπότ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ επιστρέφει και πάλι! Η συμπαθής ηλικιωμένη κυρία που πρωταγωνιστεί στην διαφήμιση του ΣΥΡΙΖΑ επανέρχεται... νευριασμένη!

Το νέο διαδικτυακό σποτ για τις ευρωεκλογές, με τίτλο «Το πορτοφόλι μου δε λέει ποτέ ψέματα», έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Το σποτ έχει διάρκεια 22 δευτερολέπτων και σε αυτό αναφέρονται η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια του 2018 και ορισμένα από τα θετικά μέτρα που νομοθέτησε και υλοποιεί η κυβέρνηση.

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη (17/5) όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί μια συνταξιούχος, με το σποτ να κάνει αναδρομή στις… μνημονιακές περικοπές των συντάξεων.

«Ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη. Δεν το πίστευες πια», λέει η ηλικιωμένη κυρία και τότε γίνεται ένα… flashback στα έτη που οι συντάξεις υπέστησαν περικοπές, δείχνοντας πάντα την πρωταγωνίστρια του σποτ, η οποία στην καθημερινότητά της ακούει από τις ειδήσεις τις περικοπές.

Η ΝΔ, μόλις λίγη ώρα αργότερα απάντησε με την… ίδια γιαγιά να πρωταγωνιστεί και μετά την ατάκα της «ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη», στο σποτ της ΝΔ αναφέρεται: «Θα σας θυμίσουμε εμείς«!

Και συνεχίζει: «Στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με αλήθειες. Από το 2015 μέχρι σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα:

– Κατάργησε το ΕΚΑΣ

– Μείωσε τις αποδοχές των συνταξιούχων ως 38% με το νόμο Κατρούγκαλου.

– Περιέκοψε επιπλέον όλες τις παλιές συντάξεις με 6% λόγω εισφοράς υπέρ Υγείας.

Κάθε συνταξιούχος έχασε επί ΣΥΡΙΖΑ 2056 ευρώ το χρόνο.

Έχουν και ένα όριο τα ψέματα κ. Τσίπρα.

{https://twitter.com/neademokratia/status/1129068124513423361}