Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: «Ναι» στις παρελάσεις αλλά με αυστηρά μέτρα προστασίας

Αλέξης Τσίπρας: «Ναι» στις παρελάσεις αλλά με αυστηρά μέτρα προστασίας
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για το ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας.

Αυτήν την ώρα ο κ. Αλέξης Τσίπρας απαντά σε ερωτήσεις εφ' όλης της ύλης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στους 15.000 νεκρούς της πανδημίας και εξαπέλυσε βολές κατά της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι «κάτι φταίει που έχουμε τόσο υψηλό αριθμό θανάτων».

Ο ίδιος επισήμανε ότι ο τρόπος που επιχειρεί η κυβέρνηση να προωθήσει το πρόγραμμα εμβολιασμού δεν είναι αποτελεσματικός, σημειώνοντας ότι «δεν πείθονται έτσι οι ανεμβολίαστοι».

Ερωτηθείς για το ζήτημα των παρελάσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και κατά πόσο αυτές πρέπει να πραγματοποιηθούν εν μέσω πανδημίας όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι είναι θετικός στην πραγματοποίηση των παρελάσεων, ωστόσο τόνισε ότι πρέπει να γίνουν με αυστηρά μέτρα προστασίας.

{https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/1010162546435866}