Πολιτική

Απάντηση ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ: Ο Μητσοτάκης ψάχνει να βρει σωσίβιο και δημιουργεί δίπολο στα μέτρα του

Απάντηση ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ: Ο Μητσοτάκης ψάχνει να βρει σωσίβιο και δημιουργεί δίπολο στα μέτρα του
Νέος γύρος αντιπαράθεσης ξεκίνησε ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με αφορμή την υπόθεση των υποκλοπών.

Η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι, απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκε από το Μαξίμου. Όπως αναφέρει σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ, "είναι εμφανής η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη να βρει σωσίβιο στην ανάδειξη του κ. Τσίπρα ως της μόνης εναλλακτικής επιλογής δημιουργώντας ένα δίπολο στα μέτρα του. Ευτυχώς για την κοινοβουλευτική δημοκρατία υπάρχουν και άλλες επιλογές".

"Απαντήστε στα ερωτήματα, που έχουν τεθεί στο δημόσιο διάλογο και εγκαταλείψτε τις κινήσεις πανικού όπως η χθεσινοβραδινή «επιστράτευση» του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος προκειμένου να καθυστερήσει η ακρόαση του Νίκου Ανδρουλάκη στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την χρήση του Predator στην Ελλάδα", συνεχίζει σε υψηλούς τόνους το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Κλείνοντας, σημειώνει ότι "ακόμη και η μόνη προπαγανδιστική σας γραμμή ότι «ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι απρόθυμος να ενημερωθεί από την Κυβέρνηση», κατέρρευσε μέσα από τα λεγόμενα του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, που κατά τα άλλα τον αναζητούσε για να τον ενημερώσει χωρίς όμως να ξέρει τίποτα, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε δημόσια".