Πολιτική

Λευτέρης Πετρούνιας: Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία «υποκλίνεται» στον Άρχοντα των κρίκων

Λευτέρης Πετρούνιας: Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία «υποκλίνεται» στον Άρχοντα των κρίκων Φωτογραφία: INTIME/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τα συγχαρητήρια μετά τον άθλο του Λευτέρη Πετρούνια στο Παρίσι.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το 3ο του μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες γράφοντας ιστορία και οι πολιτικοί αρχηγοί έσπευσαν να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους στον Έλληνα πρωτθλητή.

«Με την τρίτη θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ο άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας έγινε ο πρώτος Ολυμπιονίκης με τρία μετάλλια στους κρίκους και ο πρώτος Έλληνας γυμναστής που ανέβηκε στο βάθρο σε τρεις Ολυμπιάδες! Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, είσαι στις καρδιές όλων μας!»,έγραψε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

{https://twitter.com/PresidencyGR/status/1820100195171856449}

«Ο Άρχοντας των κρίκων το έκανε ξανά! Ο συγκλονιστικός Λευτέρης Πετρούνιας είναι χάλκινος Ολυμπιονίκης. Γίνεται έτσι ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος που κερδίζει τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγχαρητήρια άναρτησή του για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια.

«Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη. Μας κάνεις υπερήφανους. Σε ευχαριστούμε», κατέληξε στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

{https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1820092645789814875}

«Ο άρχοντας των δακτυλιδιών Λευτέρης Πετρούνιας τα κατάφερε! Έγινε ο πρώτος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος που κατέκτησε τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. «Συγχαρητήρια Λευτέρη! Σε ευχαριστούμε. Θρύλος!».

{https://twitter.com/skasselakis/status/1820095293649498156}


«Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία! Με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι έγινε ο μοναδικός αθλητής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη!» έγραψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

{https://twitter.com/androulakisnick/status/1820097357251481733}

«Τρία Ολυμπιακά μετάλλια στην ιστορία των κρίκων! Αυτό τα λέει όλα για τον σπουδαίο άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, αφού έδωσε και την ψυχή του σ' ένα δύσκολο αγώνα συνεχίζοντας να γράφει ιστορία, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι. Καλή συνέχεια με υγεία και δύναμη μέχρι την επόμενη μεγάλη διοργάνωση» αναφέρει ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.