Πολιτική

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ ζήτησε συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου – Ο λόγος

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ ζήτησε συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου – Ο λόγος Φωτογραφία: INTIME/Γ.Τ Ν.Δ. ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου».

Με μία ανάρτησή της η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ έσπευσε να διορθώσει προηγούμενη ανάρτησή της, όπου  εξέφραζε τα συγχαρητήριά της στον Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο λόγος ήταν ότι η ανάρτησή της είχε και προσωπικά της στοιχεία. Η ίδια ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηε με νέα της ανάρτηση ότι συνέβη από «τεχνικό λάθος».

«O Μίλτος Τεντόγλου Χρυσός Ολυμπιονίκης για ακόμα μια φορά! Συνεχίζει να χαράσσει τη δική του αξιοθαύμαστη πορεία, γεμίζοντας όλους μας με εθνική υπερηφάνεια, φέρνοντας στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο για αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θερμά συγχαρητήρια, Μίλτο. Σε ευχαριστούμε!» έγραψε η Ελίζα Βόζεμπεργκ αλλά στη βάση της φωτογραφίας είχε όλες τις θέσεις που κατέχει, ευρωκοινοβούλιο κλπ.

Η ίδια σε απολογητική της ανάρτηση έγραψε «Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα! Αλλά αν συμβεί το λάθος, ακόμη κ όταν ο υπαίτιος το αναγνωρίζει, αντιμετωπίζει εδώ μέσα όλη την εμπάθεια, το μίσος την κακία και τα απωθημένα των ανώνυμων! Όμορφος κόσμος…».

bozemperg-tentogloy_9c4b8.jpg

Η νέα ανάρτηση Βόζεμπεργκ

{https://twitter.com/vozemberg/status/1821521645023920615}

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Έγραψε και άλλη ανάρτηση που ζητούσε συγνώμη από τον ίδιο τον ΜίλτοΤεντόγλου.

«Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, διότι λόγω τεχνικού λάθους συμπεριελήφθησαν στην εικόνα του τα προσωπικά μου στοιχεία κατά την ανάρτηση των συγχαρητηρίων για την παγκόσμια επιτυχία του».

Οι χρήστες του Χ έσπευσαν να την επικρίνουν με έναν να σχολιάζει ειρωνικά. «Ζήτησα ένα γραφικό από την ομάδα μου για να συνοδεύει την ανάρτηση μου και τα έκαναν σκατά στο Canva…Παρά αυτή τη δικαιολογία… ».

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ ενοχλημένη απάντησε στο σχόλιο επιμένοντας ότι το λάθος ήταν του γραφείου της. «Τεχνικό λάθος του γραφείου μου ήταν . Αυτό Ακριβώς. Τί δεν κατάλαβες;;;;».

{https://twitter.com/vozemberg/status/1821521843930411111}

{https://twitter.com/vozemberg/status/1821529055562215680}