Πολιτική

Χυδαία διαδικτυακή επίθεση σε Φάμελλο, Αχτσιόγλου, Τσαμπάζη - Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη

Χυδαία διαδικτυακή επίθεση σε Φάμελλο, Αχτσιόγλου, Τσαμπάζη - Προσφεύγουν στη δικαιοσύνη
Αφορμή στάθηκε ανάρτηση που υποστήριζε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ότι έκανε διακοπές «όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τζαμπάζη», φιλοξενούμενοι «στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 μέρες».

Προσφυγή στη δικαιοσύνη προανήγγειλαν μετά τη χυδαία επίθεση που δέχτηκαν από λογαριασμό στα social media ο Σωκράτης Φάμελλος, η Δώρα Τσαμπάζη και η Έφη Αχτσιόγλου.

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση στα social media που υποστήριζε ότι ο Σωκράτης Φάμελλος δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και ότι έκανε διακοπές «όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τζαμπάζη», φιλοξενούμενοι «στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 μέρες».

Πρώτη ήταν η αντίδραση του Σωκράτη Φάμελλου. «Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας» έγραψε.

 fx_cdd5b.jpg

Στη συνέχεια απάντησε η Δώρα Τσαμπάζη. «Τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες».

dx_b12b6.jpg

«Να ανακαλέσετε άμεσα τις άκρως ψευδείς δηλώσεις σας που εμπλέκουν το όνομά μου. Επιφυλάσσομαι για την άσκηση κάθε δικαιώματος που απορρέει από τον νόμο» απάντησε από την πλευρά της, η Έφη Αχτσιόγλου.

ax_04674.jpg