Πολιτική

Γερουλάνος: Στις 3 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του σχεδίου του για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ

Γερουλάνος: Στις 3 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση του σχεδίου του για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ Φωτογραφία: INTIME/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Γερουλάνος «ανοίγει τα χαρτιά του».

Το σχέδιό του για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει σε μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση στην επέτειο 50 ετών από την ίδρυση του κόμματος ο Παύλος Γερουλάνος.

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024, ανήμερα της επετείου των 50 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος, Παύλος Γερουλάνος, θα μιλήσει στις 12 το μεσημέρι σε συνάντηση φίλων και υποστηρικτών της υποψηφιότητάς του στην Ελλάδα και στον απόδημο Ελληνισμό.
Η εκδήλωση φέρει τον τίτλο «Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τότε, Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη τώρα: Το σχέδιο για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ».

Στην εκδήλωση ο Παύλος Γερουλάνος θα παρουσιάσει το σχέδιό του και τα συγκεκριμένα βήματα για την πολιτική και οργανωτική Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο ένα ανοιχτό στην κοινωνία και κυρίαρχο στον πολιτικό του χώρο Κίνημα, έτοιμο να νικήσει και να αναλάβει τα ηνία της χώρας ξανά στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Στη διαδικτυακή συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί πριν από τις επίσημες εκδηλώσεις του Κινήματος για την 50η επέτειο, θα μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης.