Πολιτική

Γάμος Κασσελάκη: Πόσο κοστίζει το premium μενού που απόλαυσαν την Τετάρτη οι καλεσμένοι

Γάμος Κασσελάκη: Πόσο κοστίζει το premium μενού που απόλαυσαν την Τετάρτη οι καλεσμένοι Φωτογραφία: INTIME/ ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ
Το βράδυ της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπεθ παραθέτουν δείπνο σε κτήμα.

Με δείπνο σε κτήμα στα Χανιά συνεχίζονται το βράδυ της Πέμπτης οι εκδηλώσεις για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ ΜακΜπεθ.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη, με το γεύμα που παρέθεσε το ζευγάρι σε περίπου 70 στενούς φίλους και συγγενείς, σε εστιατόριο στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Για τους προσκεκλημένους τους επέλεξαν το premium μενού, το οποίο σύμφωνα με υπολογισμούς της εκπομπής Live News κοστίζει πάνω από 12.000 ευρώ για τόσα άτομα.

Συγκεκριμένα, τα ορεκτικά και τα επιδόρπια που επελέγησαν κοστίζουν 2.050 ευρώ, οι σαλάτες και τα κυρίως πιάτα 3.360 ευρώ και τα κρασιά 6.650 ευρώ.

Την Τετάρτη οι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού απόλαυσαν μεταξύ άλλων μοσχαρίσιο καρπάτσιο, σαλάτα με προσούτο και μάνγκο, κριθαρότο με αστακό και κωλοχτύπα, μους σοκολά και τέσσερα από τα πιο ακριβά κρασιά του εστιατορίου.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ ΜακΜπέθ θα παραθέσουν δείπνο σε κτήμα, με 130 προσκεκλημένους. Το απόγευμα της Παρασκευής το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους στον βοτανικό κήπο των Χανίων, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση σε βεράντα που βρίσκεται εκεί, ενώ στη συνέχεια σε βίλα θα γίνει η δεξίωση του γάμου.