Πολιτική

Στην Εισαγγελέα του ΑΠ την Τετάρτη ο Πολάκης για τον φορέα ΠΡΟΛΗΨΙΣ

Στην Εισαγγελέα του ΑΠ την Τετάρτη ο Πολάκης για τον φορέα ΠΡΟΛΗΨΙΣ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
«Εγώ παιχνίδια δεν παίζω, ό,τι λέω το κάνω» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης βάζοντας στο «κάδρο» την Αθηνά Λινού.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου θα καταθέσει αύριο ο Παύλος Πολάκης στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για την υπόθεση του φορέα «ΠΡΟΛΗΨΙΣ».

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του, την οποία και κλείνει με το υστερόγραφο, «Εγώ παιχνίδια ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ και Ο,ΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΚΑΝΩ». Ο Παύλος Πολάκης επιφυλάχθηκε για περισσότερες λεπτομέρειες «αύριο».

Όπως ενημερώνει ο ίδιος, σε ανάρτησή του, θα βρεθεί αύριο στις 10 το πρωί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να καταθέσει:
«1. Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις δραστηριότητες του φορέα “ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής και Εργασιακής Ιατρικής”. Η εταιρεία που φέρει διακριτικό τίτλο “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PROLEPSIS” και με την οποία σχετίζεται άμεσα η Ανεξάρτητη Βουλευτής κ. Αθηνά Λινού, σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο Π. Πολάκης, ενδέχεται να έχει προκαλέσει στο Δημόσιο ζημία άνω των 5.000.000 € και παρά το γεγονός αυτό, η δικαιοσύνη παραμένει μέχρι σήμερα ουδέτερος παρατηρητής.

»2. Αίτηση κατά και προς αναίρεση της αθωωτικής απόφασης του Γ΄ Τριμελούς Εφετείου Κακ/των Αθηνών, με κατηγορούμενους τους Θεόδωρο Παπαδημητρίου, Σταμάτιο Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου κλπ. η οποία ήρθε παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση και ως αποτέλεσμα της μη παρουσίας του ΕΟΔΥ, ο οποίος όφειλε να παραστεί προκειμένου να υποστηρίξει την κατηγορία και να υπερασπιστεί το Δημόσιο συμφέρον».

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid06fPZaJ7vU9hV4iV26Hhf8o5QysAXMB3HCrtTXVD7p4bMpvxpGnc8xMXN78AmvSLdl&id=100007004708966}