Συντάκτες

Λίνα Μυλωνά

Η Λίνα Μυλωνά είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λογιστικής Πειραιά, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Νομικής Σχολής Αθηνών. Όταν δεν αρθρογραφεί στα blog και στο φόρουμ που διαχειρίζεται, ασχολείται με τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία, στις Εγκληματολογικές και Ποινικές Προσεγγίσεις της Διαφθοράς και πρόσφατα στη Δημόσια Διοίκηση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Είναι συγγραφέας τριών βιβλίων με αντικείμενο τους διαγωνισμούς δημοσίου (Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ, ΕΣΔΙ Δικαστικών Υπαλλήλων) ενώ παράλληλα εργάζεται με πλήρη απασχόληση.

Από το 2010 έως το 2016 ως blogger παρείχε νομικές σημειώσεις στους υποψηφίους των κατατακτηρίων νομικής Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Κομοτηνής. Στη συνέχεια έως και σήμερα απασχολείται με την διαχείριση ενός φόρουμ που έχει πρωταρχικό στόχο να προετοιμάσει αποτελεσματικά και δίχως κόστος τους υποψηφίους του διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΣΔΔΑ) καθώς και των υποψηφίων των λοιπών διαγωνισμών του δημοσίου (ΑΣΕΠ). Ειδικά, το έτος 2023, καταγράφηκαν πολλές επιτυχίες των ακολούθων της οι οποίοι ήδη υπηρετούν σε υπηρεσίες του δημοσίου.

Πιστεύει στις δυνατότητες των ανθρώπων που την περιβάλλουν και μοναδικό της μότο είναι το «keep walking»!

Παραχωρεί δωρεάν τα κείμενα της στο DNEWS.GR για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Λίνα Μυλωνά
Προφορικές ΕΣΔΙ Δικαστικών Υπαλλήλων - Επίλυση 70 ερωτήσεων Α και Β σειράς (ΚΔΥ)

Προφορικές ΕΣΔΙ Δικαστικών Υπαλλήλων - Επίλυση 70 ερωτήσεων Α και Β σειράς (ΚΔΥ)

Κατόπιν των προφορικών εξετάσεων των επιτυχόντων του δευτέρου σταδίου των υποψηφίων σπουδαστών για την εισαγωγή στην ΕΣΔΙ δικαστικών υπαλλήλων που θα ξεκινήσουν την 1η Νοεμβρίου 2024, ακολουθεί η επίλυση βάσει των σχετικών διατάξεων εβδομήντα (70) ερωτήσεων στον Κώδικα Δικαστικών Υπαλλήλων, όπως αυτές τέθηκαν από την Επιτροπή στις προφορικές εξετάσεις της Α’ και Β’ σειράς.
Οικονομία