Δημόσιο

Η ποσόστωση της αξιολόγησης των υπαλλήλων στο ΣΕΕΔΔ

Η ποσόστωση της αξιολόγησης των υπαλλήλων στο ΣΕΕΔΔ Η ποσόστωση της αξιολόγησης των υπαλλήλων στο ΣΕΕΔΔ
Η ποσόστωση της αξιολόγησης των υπαλλήλων στο ΣΕΕΔΔ Τον επιμερισμό των ποσοστών αξιολόγησης ανά κλίμακα βαθμολόγησης στο Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για το έτος 2013 προβλέπει απόφαση του Γενικού Γραμματέα Σωμα Επιθεωρητων – Ελεγκτων Δημοσιας Διοικησης Δ/νση Διοικητικης Υποστηριξης κ. Παρασκευάς Νομικός.

Α. 1) Από το σύνολο των είκοσι τεσσάρων (24) υπαλλήλων που υπηρετούσαν με απόσπαση στο Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. σε θέσεις Βοηθών Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κατά το έτος 2013 και υπηρέτησαν στη θέση αυτή για χρονικό διάστημα πέντε (5) τουλάχιστον μηνών και βάσει των προβλεπόμενων ανώτατων ποσοστών υπαλλήλων ανά κλίμακα βαθμολόγησης, έξι (6) υπάλληλοι θα αξιολογηθούν με τους βαθμούς 9 έως 10.

2) Από το σύνολο των είκοσι τεσσάρων (24) υπαλλήλων που υπηρετούσαν με απόσπαση στο Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. σε θέσεις Βοηθών Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κατά το έτος 2013 και υπηρέτησαν στη θέση αυτή για χρονικό διάστημα πέντε (5) τουλάχιστον μηνών και βάσει των προβλεπόμενων ανώτατων ποσοστών υπαλλήλων ανά κλίμακα βαθμολόγησης, δέκα πέντε (15) υπάλληλοι θα αξιολογηθούν με τους βαθμούς 7 έως 8.

3) Από το σύνολο των είκοσι τεσσάρων (24) υπαλλήλων που υπηρετούσαν με απόσπαση στο Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. σε θέσεις Βοηθών Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κατά το έτος 2013 και υπηρέτησαν στη θέση αυτή για χρονικό διάστημα πέντε (5) τουλάχιστον μηνών και βάσει των προβλεπόμενων ανώτατων ποσοστών υπαλλήλων ανά κλίμακα βαθμολόγησης, τρεις (3) υπάλληλοι θα αξιολογηθούν με τους βαθμούς 1 έως 6.

Β. Από το σύνολο των τριάντα (30) υπαλλήλων που υπηρετούσαν με απόσπαση ή μετακίνηση από το Υ.Δ.Μ. & Η.Δ. στη Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης του Σ.Ε.Ε.Δ.Δ. κατά το έτος 2013 και υπηρέτησαν στη θέση αυτή για χρονικό διάστημα πέντε (5) τουλάχιστον μηνών, α) με τους βαθμούς 9 έως 10 δύνανται να αξιολογηθούν έως οκτώ (8) υπάλληλοι, β) με τους βαθμούς 7 έως 8 δύνανται να αξιολογηθούν έως δέκα οκτώ (18) υπάλληλοι και γ) με τους βαθμούς 1 έως 6 δύνανται να αξιολογηθούν τουλάχιστον τέσσερις (4) υπάλληλοι.

1) Από το σύνολο των τριάντα (30) υπαλλήλων της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης που βάσει των προβλεπόμενων ανώτατων ποσοστών υπαλλήλων ανά κλίμακα βαθμολόγησης δύνανται να αξιολογηθούν με τους βαθμούς 9 έως 10, με τους βαθμούς αυτής της κλίμακας θα αξιολογηθούν
α) Επτά (7) υπάλληλοι που υπηρετούν στο Τμήμα Διοικητικού - Οικονομικού
β) Ένας (1) υπάλληλος που υπηρετεί στο Τμήμα Υποστήριξης Ελεγκτικού Έργου

2) Από το σύνολο των τριάντα (30) υπαλλήλων της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης που βάσει των προβλεπόμενων ανώτατων ποσοστών υπαλλήλων ανά κλίμακα βαθμολόγησης δύνανται να αξιολογηθούν με τους βαθμούς 7 έως 8, με τους βαθμούς αυτής της κλίμακας θα αξιολογηθούν
α) Τέσσερις (4) υπάλληλοι που υπηρετούν στο Τμήμα Διοικητικού - Οικονομικού
β) Δεκατέσσερις (14) υπάλληλοι που υπηρετούν στο Τμήμα Υποστήριξης Ελεγκτικού Έργου

3) Από το σύνολο τριάντα (30) υπαλλήλων της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης που βάσει των προβλεπόμενων ανώτατων ποσοστών υπαλλήλων ανά κλίμακα βαθμολόγησης δύνανται να αξιολογηθούν με τους βαθμούς 1 έως 6, με τους βαθμούς αυτής της κλίμακας θα αξιολογηθούν
α) Τρεις (3) υπάλληλοι που υπηρετούν στο Τμήμα Διοικητικού - Οικονομικού
β) Ένας (1) υπάλληλος που υπηρετεί στο Τμήμα Υποστήριξης Ελεγκτικού Έργου

Γ. 1) Από το σύνολο των ογδόντα οκτώ (88) υπαλλήλων που υπηρετούσαν σε θέσεις Προϊσταμένων Επιθεωρητών και Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κατά το έτος 2013 για χρονικό διάστημα πέντε (5) τουλάχιστον μηνών και βάσει των προβλεπόμενων ανώτατων ποσοστών υπαλλήλων ανά κλίμακα βαθμολόγησης, εξήντα δύο (62) υπάλληλοι θα αξιολογηθούν με τους βαθμούς 9 έως 10 και είκοσι έξι (26) υπάλληλοι θα αξιολογηθούν με τους βαθμούς 1 έως 8.
2) Από το σύνολο του ενός (1) υπαλλήλου που υπηρετούσε σε θέση Προϊσταμένου Διεύθυνσης κατά το έτος 2013 για χρονικό διάστημα πέντε (5) τουλάχιστον μηνών και βάσει των προβλεπόμενων ανώτατων ποσοστών υπαλλήλων ανά κλίμακα βαθμολόγησης, ένας (1) υπάλληλος θα αξιολογηθεί με τους βαθμούς 9 έως 10.
3) Από το σύνολο των δύο (2) υπαλλήλων που υπηρετούσαν σε θέσεις Προϊσταμένων Τμήματος κατά το έτος 2013 για χρονικό διάστημα πέντε (5) τουλάχιστον μηνών και βάσει των προβλεπόμενων ανώτατων ποσοστών υπαλλήλων ανά κλίμακα βαθμολόγησης, ένας (1) υπάλληλος θα αξιολογηθεί με τους βαθμούς 9 έως 10 και ένας (1) υπάλληλος θα αξιολογηθεί με τους βαθμούς 1 έως 8.