Αθλητισμός

Δωρεάν είσοδος στο Παναθηναϊκός - Λαμία για όσους πήγαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

eurokinissi eurokinissi
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να ευχαριστήσει εμπράκτως τους φίλους της ομάδας για τη στήριξη στο ντέρμπι και την καταπληκτική ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, προσφέροντας δωρεάν είσοδο στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λαμία στη Λεωφόρο.

Η πράσινη ΠΑΕ, αποφάσισε να επιτρέψει τη δωρεάν είσοδο στον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία στη Λεωφόρο, σε όλους όσοι έδωσαν το παρών στο ντέρμπι της Κυριακής.

Οπως αναφέρθηκε: «Την Κυριακή ζήσαμε ξανά μια φανταστική ατμόσφαιρα, μια Λεωφόρο από τα παλιά. Ομάδα και κόσμος ΜΙΑ ΓΡΟθΙΑ. Θέλοντας να πούμε με τον τρόπο μας ένα ελάχιστο "ευχαριστώ" στους οπαδούς μας αποφασίσαμε την δωρεάν είσοδο στον αγώνα με τη Λαμια για όσους ήρθαν στο ντέρμπι».

Το πρωί της Τρίτης θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ντέρμπι θα έχουν μία μέρα προθεσμία για να εξαργυρώσουν μέσω συστήματος το κυριακάτικο εισιτήριό τους με πρόσκληση για το ματς του Κυπέλλου με τη Λαμία την Τετάρτη στις 7 μ.μ.

Όσα εισιτήρια απομείνουν θα δοθούν την Τετάρτη στην τιμή των 5 και των 10 ευρώ. Προφανώς, η Λεωφόρος θα είναι... κατάμεστη για ακόμα ένα παιχνίδι μέσα σε λίγα 24ωρα, με τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς να ψάχνουν σκορ... πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου.

NETWORK