Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πλούσιο το πρόγραμμα της ελληνικής αποστολής την Τρίτη

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πλούσιο το πρόγραμμα της ελληνικής αποστολής την Τρίτη
Με πέντε αθλήματα συνεχίζει η ελληνική συμμετοχή σήμερα Τρίτη την 4η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων! Αναλυτικά το πρόγραμμα

Η αρχή θα γίνει σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου με τον Στέφανο Ντούσκο ο οποίος αγωνίζεται στις 11:30 στα προημιτελικά του σκιφ στη κωπηλασία, με στόχο να είναι στην πρώτη τριάδα της σειράς του και να περάσει στα ημιτελικά.

Ακολουθεί στις 12:00 η εθνική ομάδα μπάσκετ, η οποία αντιμετωπίζει την Ισπανία για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Την ίδια ώρα στην κολύμβηση, η ομάδου του 4Χ200 ελεύθερο με τους Μάρκο, Εγγλεζάκη, Στάμου και Βαζαίο, θα προσπαθήσει να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

Στις 13:00 ο Βύρωνας Κοκκαλάνης θα συνεχίσει την προσπάθειά του στην ιστιοπλοΐα, ενώ το μεσημέρι η Μαρία Σάκκαρη θα λάβει τη σκυτάλη για μια διπλή αποστολή.

Γύρω στις 15:00 παίζει στην φάση των «16» στο απλό με αντίπαλο την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ, ενώ στις 19:00 θα παίξει μαζί με την Παπαμιχαήλ στο διπλό, απέναντι στο δίδυμο των Κόλινς και Κράβτσικ από τις ΗΠΑ.

Η αυλαία της τέταρτης ημέρας θα πέσει με την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών που αντιμετωπίζει το βράδυ το Μαυροβούνιο στην 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων για σήμερα Τρίτη

Κωπηλασία

  • 11:30 προημιτελικός σκιφ Στέφανος Ντούσκος

Καλαθοσφαίριση

  • 12:00 Α’ Ομιλος όμιλος ανδρών, 2η αγωνιστική ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Κολύμβηση

  • 12:00 προκριματικά 4Χ200μ ελεύθερο ανδρών - Δημήτρης Μάρκος/Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης/Κωνσταντίνος Στάμου/Ανδρέας Βαζαίος

Ιστιοπλοΐα

  • 13:00 2η μέρα IQFoil ανδρών - Βύρωνας Κοκκαλάνης

Τένις

  • 15:00 Απλό γυναικών, φάση των «6» Σάκκαρη - Κόστιουκ
  • 19:00 1ος γύρος διπλό γυναικών Σάκκαρη / Παπαμιχαήλ - Κόλινς / Κράβτσικ (ΗΠΑ)

Υδατοσφαίριση

  • 20:30 Α Ομιλος όμιλος, 2η αγωνιστική ανδρών ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΕΛΛΑΔΑ