Αθλητισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μεγάλες νίκες για την Ελλάδα στην κωπηλασία

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μεγάλες νίκες για την Ελλάδα στην κωπηλασία Φωτογραφία: intime
Οι κωπηλάτες, πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και ανέβηκαν στο βάθρο του αγωνίσματός τους, τερματίζοντας τρίτοι.

Μεγάλη επιτυχία για την ελληνική κωπηλασία στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι. 

Ο Πέτρος Γκαϊδατζής και ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με χρόνο 6:13.44.

Οι δύο κωπηλάτες, πραγματοποίησαν μία σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και ανέβηκαν στο βάθρο του αγωνίσματός τους, τερματίζοντας τρίτοι.

Το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών στην κωπηλασία των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 κατέλαβαν επίσης οι Μιλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου.

Οι δύο Ελληνίδες κωπηλάτριες Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού έκαναν ένα μυθικό ντεμαράζ στο φινάλε του τελικού του σκιφ ελαφρών βαρών και έφεραν το δεύτερο μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Στην πρώτη συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, χάρισαν στην Ελλάδα το 4ο κατά σειρά μετάλλιο στο Παρίσι και το 6o Ολυμπιακό μετάλλιο στην ελληνική κωπηλασία.

NETWORK