Αθλητισμός

Ο Ιταλός χρυσός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης εξήγησε γιατί κοιμήθηκε στο πάρκο του Ολυμπιακού Χωριού

Ο Ιταλός χρυσός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης εξήγησε γιατί κοιμήθηκε στο πάρκο του Ολυμπιακού Χωριού
Τη δική του απάντηση έδωσε ο Τόμας Τσεκόν για το βίντεο που έγινε viral!

Ο Ιταλός χρυσός Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Τόμας Τσεκόν έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά όταν video που κυκλοφόρησε τον έδειχνε να κοιμάται στο πάρκο του Ολυμπιακού χωριού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι θεώρησαν ότι ο 23χρονος βγήκε να πάρει έναν υπνάκο έξω καθώς δεν ήταν λίγα τα παράπονα για τις συνθήκες διαβίωσης στα δωμάτια του Ολυμπιακού Χωριού.

Τα κρεβάτια από χαρτόνι, η ανεπάρκεια κλιματισμού αλλά και ο περιορισμένος χώρος που έχει ο κάθε αθλητής στο διαμέρισμα στο οποίο έφτιαξαν οι Γάλλοι, ήταν μερικά από τα κακώς κείμενα της οργάνωσης τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Ο 23χρονος ωστόσο με video που ανέβηκε στο Tik Tok, έδωσε τη δική του εξήγηση προκειμένου να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία.

«Πήρα το ποδήλατο μου, έκανα μία βόλτα και σταμάτησα στο πάρκο. Εκεί πήρα απλά έναν υπνάκο για μία ώρα και μετά είδα έγινε χαμός στα social media» ανέφερε ο Τσεκόν.

Ο Τόμας Τσεκόν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

{https://www.tiktok.com/@accesshollywood/video/7400098621334637855?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7348358019422193185}