Ελλάδα

Άμφισσα: Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο 34χρονος κρεοπώλης - "Η 13χρονη βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή"

Άμφισσα: Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο 34χρονος κρεοπώλης - "Η 13χρονη βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή"
Μετανιωμένος για την πράξη του εμφανίστηκε ο 34χρονος κρεοπώλης, που αναζητούνταν επί μία εβδομάδα από την Αστυνομία για την ανθρωποκτονία δια πυροβολισμού της 13χρονης Γιαννούλας Καραχάλιου.

Ο 34χρονος που θα απολογηθεί αύριο ανέφερε ότι οι επανειλλημμένες κλοπές που είχαν πραγμαοποιήσει ρομά στο κατάστημα που διατηρεί τον έφεραν στα όριά του. Για την ανθρωποκτονία της 13χρονης Γιαννούλας Καραχάλιου ανέφερε:

"Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού προήλθε χωρίς να το θέλω. Βρέθηκε σε λάθος τόπο και λάθος χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο αυτής της αντιδικίας που υπήρξε."

 Η μεταγωγή του από τη Λαμία στην Άμφισσα έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που είχαν πάρει οι αστυνομικοί, ενώ συνοδεύτηκαν από χειροκρότημα κατοίκων της Άμφισσας, τα οποία εξόργισαν τους ρομά που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης.

Τόσο έξω από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης όσο και έξω από το κτίριο των δικαστηρίων είχαν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από όλους του νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο 34χρονος κρεοπώλης εντοπίστηκε από τον δικηγόρο  και τους συνεργάτες του και μετά από πολύωρη συνομιλία μαζί τους πείστηκε να παραδοθεί στις αστυνομικές αρχές.