Ελλάδα

Πτώση διθέσιου αεροπλάνου στο Μεσολόγγι (φωτο-video)

Πτώση διθέσιου αεροπλάνου στο Μεσολόγγι (φωτο-video)
Συναγερμός έχει σημάνει στο Μεσολόγγι, μετά την ενημέρωση για πτώση αεροπλάνου στην περιοχή, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα διθέσιο αεροσκάφος, το οποίο κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή.

Αμέσως, δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και ιδιώτες κινητοποιήθηκαν για να εντοπίσουν και να προσεγγίσουν το αεροσκάφος και να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια στον χειριστή του ή και σε τυχόν δεύτερο επιβαίνοντα στο αεροσκάφος.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες κοντά στην περιοχή του Κρυονερίου, ανάμεσα στο Αντίρριο και το Μεσολόγγι, μετά την αναφορά στις Αρχές ότι χάθηκε ένα μικρό μονοκινητήριο αεροπλάνο. 

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ πλωτά σκάφη του Λιμενικού ερευνούν την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου.

foto 2

«Σε λίγο θα φτάσουν τρία ακόμη σκάφη μας (σ.σ. του Λιμενικού) για να συνδράμουν. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ευρήματα» ανέφερε η εκπρόσωπος του Λιμενικού.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος ανήκει στην Αερολέσχη Μεσολογγίου και πραγματοποιούσε πτήση την πτήση Πάτρα - Μεσολόγγι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η τελευταία επαφή με τον πιλότο έγινε στις 12:29, ενώ ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστο αν επέβαινε δεύτερο άτομο στο αεροσκάφος.