Ελλάδα

Κύπρος: Ραγίζει καρδιές ο δύτης που βρήκε το 6χρονο θύμα του serial killer - «Ένα κερί για το μωρό» (pics)

Κύπρος: Ραγίζει καρδιές ο δύτης που βρήκε το 6χρονο θύμα του serial killer - «Ένα κερί για το μωρό» (pics)
Κύπρος - serial killer: Έκλεισε χθες, μετά από σχεδόν δύο μήνες, ο κύκλος των ερευνών στις δύο λίμνες σε Ξυλιάτο και Μιτσερό, για τον εντοπισμό των επτά θυμάτων του Νίκου Μεταξά. Δύτης εντόπισε χθες τη σορό της 6χρονης Sierra, κόρης του πρώτου θύματος, της Mary Rose, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο του Μιτσερού.

Στις έρευνες συμμετείχε και η ιδιωτική εταιρεία Brasal Marine Services, η οποία ανήρτησε στο Facebook τον διάλογο που είχε ο δύτης με τον επικεφαλής της ομάδας Eduardo Branco.

«Edward άναψε ένα κερί. Βαστώ το μωρό στην αγκαλιά μου». Αυτά ήταν τα λόγια του δύτη όταν εντόπισε τη σορό της Sierra στον βυθό της λίμνης Μεμί. 

Την ίδια στιγμή, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας σε δική του ανάρτηση έκανε απολογισμό των όσων έγιναν αυτούς τους δύο μήνες, σημειώνοντας πως «άλλο πράγμα είναι να ζεις στιγμές απογοήτευσης και άλλο να καταθέτεις τα όπλα». Ο κ. Τράγκολας πρόσθεσε πως η ομάδα που συμμετείχε στις έρευνες θα παρευρεθεί στις κηδείες των θυμάτων, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αποστολή της.

Πηγή: politis.com.cy