Ελλάδα

ΑΣΟΕΕ: Τρεις συλλήψεις και σχεδόν 2.500 πακέτα τσιγάρα από νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ

ΑΣΟΕΕ: Τρεις συλλήψεις και σχεδόν 2.500 πακέτα τσιγάρα από νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ
Νέα ειδική επιχείρηση για την καταπολέμηση του παρεμπορίου και της διακίνησης λαθραίου καπνού και τσιγάρων σήμερα το πρωί από άνδρες της ΕΛΑΣ στον προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από την επιχείρηση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί και κ ατασχέθηκαν 2.457 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Σύμφωνα με την αστυνομία είχε προηγηθεί έρευνα στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε η δράση των συλληφθέντων αλλοδαπών στη συστηματική διακίνηση και εμπορία των λαθραίων τσιγάρων.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία.

Η ειδική δράση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, με τη συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου ο χώρος γύρω από την ΑΣΟΕΕ, όπως είχαν αποκαλύψει σε ρεπορτάζ τους τα dikaiologitika.gr είχε καθαρίσει παρουσιάζοντας μία τελείως διαφορετική εικόνα.