Ελλάδα

Νέοι μπελάδες για Ροναλντίνιο - Κατηγορούν τον... Ρόνι για συμμετοχή σε «πυραμίδα»

Νέοι μπελάδες για Ροναλντίνιο - Κατηγορούν τον... Ρόνι για συμμετοχή σε «πυραμίδα»
Νέα προβλήματα για τον Ροναλντίνιο, ο οποίος κλήθηκε από το κοινοβούλιο με σκοπό να δώσει απαντήσεις για την συμμετοχή του σε «σύστημα πυραμίδα», που θεωρείται παράνομο.

Ο Ροναλντίνιο είχε δεχθεί έντονη κριτική για την υποστήριξη που παρείχε προεκλογικά στον Βραζιλιάνο πρόεδρο Μπολσονάρου, ενώ κατηγορήθηκε πως μαζί με τον αδερφό του είχαν κατασκευάσει έργα σε περιοχή προστατευμένη για περιβαλλοντικούς λόγους και για αυτό έγινε άμεση κατάσχεση του διαβατηρίου του.

Μόλις ανέκτησε το διαβατήριό του, το οποίο είχε κρατηθεί από τις αρχές, για πρόστιμο που δεν καταβλήθηκε ποτέ για την περιβαλλοντική καταστροφή που προκάλεσε, ο Ροναλντίνιο θα πρέπει να υπερασπιστεί και πάλι τον εαυτό του ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πρέπει να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με την συμμετοχή του σε απάτη που διαπράττεται από μια εταιρεία που εκμεταλλεύτηκε το όνομα και την εικόνα του για να διαφημίσει το σχετικό σύστημα.

Όταν έγινε έλεγχος μέσω του κεντρικού τραπεζικού συστήματος, αποκαλύφθηκε πως ο «Ρόνι» έχει περίπου… έξι ευρώ στον λογαριασμό του. Ο έλεγχος διενεργήθηκε καθώς οι αρχές προσπάθησαν να «τραβήξουν» τα 2 εκατ. ευρώ που έπρεπε να έχει πληρώσει, λόγω προστίμου, από το 2015 ο Ροναλντίνιο αλλά δεν υπήρχαν χρήματα.