Ελλάδα

Δημήτρης Λιγνάδης: Η ώρα του εισαγγελέα για τον 4ο καταγγελλόμενο βιασμό εις βάρος ανηλίκου

Δημήτρης Λιγνάδης: Η ώρα του εισαγγελέα για τον 4ο καταγγελλόμενο βιασμό εις βάρος ανηλίκου
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ποινική μεταχείριση του Δημήτρη Λιγνάδη που κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης από τον περασμένο Φεβρουάριο, σχετικά με μία ακόμη πράξη βιασμού.

Ο γνωστός σκηνοθέτης-ηθοποιός που ήδη κατηγορείται για τρεις παρόμοιες πράξεις, έδωσε εξηγήσεις πριν λίγες ημέρες, μέσα από τη φυλακή, για τον τέταρτο βιασμό που καταγγέλλεται.

Ο καταγγέλλων στην εν λόγω υπόθεση, 24 ετών σήμερα, ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση, πως ο Λιγνάδης, πριν επτά χρόνια τον βίασε δύο φορές. 

Το συγκεκριμένο θύμα προσήλθε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας. Ενώπιόν της όμως κατήγγειλε και τη δική του κακοποίηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ο ηθοποιός τον «ψάρεψε» στο δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του Λιγνάδη όταν τον κάλεσε κάποια στιγμή κι αυτός ανυποψίαστος για τα όσα θα ακολουθούσαν, πήγε.

Η κατάθεσή του διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο ο οποίος και έδωσε την εντολή στο Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης να λάβει την ανωμοτί κατάθεση του ηθοποιού. Αυτή βρίσκεται ήδη στα χέρια του κ. Σπυρόπουλου ο οποίος εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα αποφασίσει αν θα του ασκήσει δίωξη και για αυτήν την πράξη.

NETWORK