Ελλάδα

Απίστευτες καταγγελίες για την Αττική Οδό: Είχε 19 ακίνητα εκχιονιστικά μηχανήματα, αλλά χωρίς... καύσιμα (βίντεο)

Απίστευτες καταγγελίες για την Αττική Οδό: Είχε 19 ακίνητα εκχιονιστικά μηχανήματα, αλλά χωρίς... καύσιμα (βίντεο)
Ακόμη μια απίστευτη αποκάλυψη που μαρτυρά την «ετοιμότητα» της Αττικής Οδού που οδήγησε στον εγκλωβισμό χιλιάδων οχημάτων εν μέσω χιονιά

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα και δίνουν απαντήσεις στο γιατί δημιουργήθηκε το απίστευτο αυτό χάος στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η Αττική Οδός είχε ενημερώσει την Πολιτική Προστασία ότι διαθέτει 19 εκχιονιστικά μηχανήματα σε 6 κρίσιμα σημεία.

Όπως αποκαλύπτεται, ωστόσο, σε ρεπορτάζ του Mega, ελάχιστα από χρησιμοποιήθηκαν για τον απεγκλωβισμό των οδηγών που βρίσκονταν για ώρες ακινητοποιήμενοι εν μέσω χιονιά.

Πιο συγκεκριμένα, ένα από αυτά τα κρίσιμα σημεία - στα οποία υποτιθεται υπήρχαν διαθέσιμα εκχιονιστικά - ήταν η έξοδος της δυτικής περιφερειακής Υμηττού.

Όπως προκύπτει, όμως, από έγγραφο της Πολιτικής Προστασίας, όταν ζητήθηκε να ενεργοποιηθούν τα 3 εκχιονιστικά από το συγκεκριμένο σημείο, διαπιστώθηκε ότι κανένα από αυτά τα τρία αυτοκίνητα δεν είχε καύσιμα.

Όταν δε οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας έφεραν καύσιμα ώστε να τα κινητοποιήσουν, τα εκχιονιστικά μηχανήματα είχαν ήδη... εγκλωβιστεί και δεν μπορούσαν να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση.