Ελλάδα

Σεπόλια: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ η ενδεχόμενη εμπλοκή των συλληφθέντων και σε άλλους βιασμούς (βίντεο)

eurokinissi eurokinissi
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), Κωνσταντίνα Δημογλίδου, αναφέρθηκε στις ραγδαίες εξελίξεις της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, αναφέρονται ότι «ερευνάται αν οι συλληφθέντες έχουν εμπλοκή και σε άλλες αντίστοιχες υποθέσεις».

Πιο αναλυτικά, η κα Δημογλίδου μιλώντας στο MEGA αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο νέων συλλήψεων αλλά και σε όσους είχαν (μόνο) επικοινωνία μέσω της εφαρμογής με τη 12χρονη και προσέρχονται μόνοι τους στη ΓΑΔΑ.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο νέων συλλήψεων για την υπόθεση, απάντησε πως όσο η έρευνα προχωρά και εκδίδονται εντάλματα συλλήψεων από την ανακρίτρια η ΕΛ.ΑΣ. θα προβαίνει στις ανάλογες πράξεις.

Αναφορικά με το γενικό προφίλ των συλληφθέντων αποκάλυψε πως γίνεται περαιτέρω έρευνα για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε βιασμούς άλλων παιδιών, ενώ σημείωσε ότι «για την ώρα δεν προκύπτει κάτι τέτοιο».

Τέλος, σχετικά με τους άντρες που προσήλθαν στην αστυνομία αυτοβούλως, η κα Δημογλίδου εξήγησε πως έχει ενημερωθεί η ανακρίτρια και δεν έχει ζητηθεί δίωξη εναντίον τους, τουλάχιστον για την ώρα.

Όσα ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ: