Ελλάδα

Καμίνια: 41χρονος επιχειρηματίας έδειρε άγρια Πακιστανό

Καμίνια: 41χρονος επιχειρηματίας έδειρε άγρια Πακιστανό Φωτογραφία: EUROKINISSI
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού με ρατσιστικό κίνητρο έπεσε Πακιστανός από 41χρονο επιχειρηματία, στα Καμίνια, για προσωπικές διαφορές.

Ο 41χρονος έψαχνε δύο υπαλλήλους του και πήγε στο σπίτι τους, όμως εκείνοι απουσίαζαν. Στο διαμέρισμα ήταν ένας άλλος ομοεθνής και συγκάτοικος τους, τον οποίο εξύβρισε με ρατσιστικές φράσεις, θίγοντας την καταγωγή του. Στη συνέχεια, τον απείλησε και άρπαξε το κινητό του τηλέφωνο.

Κατά την αποχώρηση του από το διαμέρισμα, το θύμα τον ακολούθησε μέχρι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, με τον 41χρονο να συνεχίζει να τον βρίζει χυδαία και να εκτοξεύει ρατιστικές απειλές.

Στη συνέχεια, ο φερόμενος ως δράστης του επιτέθηκε με χτυπήματα στο κεφάλι, σπρώχνοντας τον στη τζαμαρία της εισόδου, σπάζοντας την. Στη συνέχεια, ο επιχειρηματίας χτύπησε το κεφάλι του θύματος στα θραύσματα, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 41χρονο, ο οποίος κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, κλοπή και διατάραξη οικιακής ειρήνης, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.