Ελλάδα

Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον 64χρονο στη Νίκαια: «Κακοποιούσε την γυναίκα του, είχαν πάει στον Εισαγγελέα»

Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον 64χρονο στη Νίκαια: «Κακοποιούσε την γυναίκα του, είχαν πάει στον Εισαγγελέα»
Σοκ έχει προκαλέσει η δεύτερη μέσα σε λίγα 24ωρα δολοφονία ενός άνδρα από τον πεθερό του: Ο 4χρονος γιος του θύματος είδε όλο το σκηνικό του φόνου από το μπαλκόνι και φώναζε την μητέρα του.

Ερωτηματικά και οργή προκαλεί η νέα δολοφονία με δράστη και πάλι έναν κακοποιητικό άνδρα για τον οποίο η οικογένειά του είχε απευθυνθεί στις Αρχές ζητώντας προστασία.

Υπενιθυμίζεται πως ο 64χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ με μία δίκανη καραμπίνα τον γαμπρό του στη Νίκαια, την ώρα που το θύμα έβγαινε από το γκαράζ του σπιτιού και μπροστά τα μάτια του τετράχρονου γιου του.

Μετά τον πρώτο πυροβολισμό το θύμα έπεσε κάτω και τότε ο πεθερός του του έριξε τη χαριστική βολή. Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη, καθώς και ο πατέρας του 39χρονου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα είχαν συμβεί.

Σύμφωνα με τις σοκαριστικές αναφορές μαρτύρων, η σύζυγος του θύματος του φώναζε «Στέλιο, στέλιο μπες μέσα» ένω την ίδια στιγμή ο 4χρονος γιος του που είδε μπροστά στα μάτια του τον πατέρα του να πεθαίνει έλεγε ««Μαμά, ένας κακός σκοτώνει τον μπαμπά»

«Το ξέραμε ότι ήταν κακοποιητικός, γι αυτό έφυγε η γυναίκα του»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεθερός είχε χωρίσει από τη γυναίκα του και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, γιατί νόμιζε ότι εκείνη κρυβόταν στο σπίτι όπου έμενε ο γαμπρός του και η κόρη του.

Γειτόνισσα του θύματος - περιγράφοντας καρέ καρέ όσα συνέβησαν - ανέφερε το πρωί του Σαββάτου πως η οικογένεια του 39χρονου δεν είχε σχέση με εντάσεις και φασαρία.

«Ακούσαμε τις φωνές. Τρομοκρατήθηκε η κοπέλα. Προσπάθησε να τον προστατέψει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ήταν και τα δύο παιδάκια μπροστά, το μεγάλο θα το πήγαινε στο σχολείο ο πατέρας του. Περίμενε να βγάλει ο πατέρας του το αυτοκίνητο από το γκαράζ, η κοπέλα ήταν με το άλλο παιδάκι στο μπαλκόνι».

«Λένε ότι έμενε (ο δράστης) μία εβδομάδα στη γειτονιά. Ούτε το αυτοκίνητο δεν είχαμε δει στη γειτονιά», είπε για τον 64χρονο δράστη της δολοφονίας, συμπληρώνοντας πως γνώριζε ότι είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην οικογένειά του.

«Γι’ αυτό τον χώρισε η γυναίκα του και έφυγε από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε εδώ ξεκρέμαστη πριν 4 χρόνια να μείνει με την κόρη της. Δεν έφυγε τυχαία. Είχαν πάει στη Θεσσαλονίκη και πήγαν στον εισαγγελέα, τον έκλεισαν στο ψυχιατρείο. Να κάνει τέτοιο κακό στο παιδί του;», είπε.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε χωρίσει πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ ήταν αποκομμένος από την πρώην σύζυγό του και την κόρη του. Συγγενείς του 39χρονου θύματος αναφέρουν ότι ο πεθερός του είχε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στην πρώην σύζυγο και την κόρη του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο 64χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στην Σταυρούπολη.