Ελλάδα

Επιμένει ο Σφακιανάκης παρά τον σάλο και τη διαγραφή του: «Είμαστε Υδροχόοοι, ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας»

Επιμένει ο Σφακιανάκης παρά τον σάλο και τη διαγραφή του: «Είμαστε Υδροχόοοι, ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας» Φωτογραφία: eurokinssi
Δεν δείχνει να πτοείται ο Μανώλης Σφακιανάκης παρά τον σάλο που προκάλεσε προκάλεσε η απαράδεκτη δήλωσή του για την γυναικοκτονία της 28χρονης στους Άγιους Ανάργυρους, η οποία προκάλεσε και την διαγραφή του από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Μάλιστα, σε βίντεο που ανήρτησε στο facebook ο πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αφήνει αιχμές κατά του περιφερειάρχη Αττικής αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Προτιμώ να φύγω, από το να κάνω κωλοτούμπες».

«Είμαστε Υδροχόοι και ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας», πρόσθεσε ο Μανώλης Σφακιανάκης και συνέχισε: «Μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψή μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα. Όταν σε μια σχέση υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τα αποτελέσματα δεν είναι καλά. Αυτό το πιστεύω, το έχω δει, το έχω διαχειριστεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις»

«Όταν δύο άνθρωποι έχετε μία σχέση και χωρίζετε, όταν γράφει ο ένας κι ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα "περνάω καλά", αυτός που δεν περνάει καλά έχει θέμα. Κι όταν είναι ψυχικά άρρωστος κάνει πράγματα που δεν πρέπει», σημειωσε.

«Καταδικάζω τον φόνο της Κυριακής, καταδικάζω την Ελληνική Αστυνομία, είμαι ενάντια στους φονιάδες και τους δολοφόνους, όμως είμαι υπέρ της αλήθειας κι αυτό είναι μια αλήθεια όσο κι αν πειράζει κάποιους. Εγώ θα την πω, όσο μεγάλο κι αν είναι το τίμημα. Είχα ένα τηλέφωνο από τον κύριο Χαρδαλιά ότι θα είμαι εκτός ομάδας. Το δέχτηκα, να είναι καλά», κατέληξε.

{https://www.facebook.com/sfakman.sfakman/videos/339448565794853/?ref=embed_video&t=7}