Ελλάδα

Νέα σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας σε Χαλκίδα και Κύμη

Αρχείου Αρχείου Φωτογραφία: Intime
Δυο σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκαν στην Εύβοια.

Πιο συγκεκριμένα στην Κύμη μία 41χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 44χρονου πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση και εξύβριση.

Το τελευταίο 10ήμερο η γυναίκα έφυγε από το σπίτι που έμεναν και εκείνος άρχισε να της στέλνει μηνύματα με υβριστικό και απειλητικό περιεχόμενο.

Όπως κατήγγειλε επίσης πριν από τρία χρόνια τη χτύπησε στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ πριν από ένα μήνα την κλείδωσε στο σπίτι για να μην φύγει, την δάγκωσε και την πέταξε στο έδαφος. Οι αστυνομικοί καταζητούν τον 44χρονο ώστε να τον συλλάβουν.

Στην Χαλκίδα οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 29χρονου για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Τον κατήγγειλαν οι γονείς του καθώς απείλησε τη μητέρα του ενώ πρόσφατα την έπιασε από το λαιμό και προκάλεσε ζημιές στο σπίτι τους. Οι γονείς σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη του γιου τους που δεν εντοπίστηκε, αναφέροντας ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και ζήτησαν να εξεταστεί από γιατρούς.