Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγος της 40χρονης Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Ο 50χρονος άνδρας συνελήφθη στη Φυλή για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι

Συνελήφθη πριν από λίγο ο σύζυγος της 40χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας, 50 ετών συνελήφθη στην περιοχη της Φυλής, σε μια οικοδομή κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο 50χρονος οδηγείται στα γραφεία της Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής στη ΓΑΔΑ για να εξεταστεί. 

Η 40χρονη γυναίκα σύμφωνα με την ΕΛ. ΑΣ., είχε καταγγείλει τρεις φορές τον εν διαστάσει σύζυγό της για για ενδοοικογενειακή βία.  Το 2013, το 2022 και τελευταία φορά στις 7 Μαΐου 2024. Τότε, μετά την καταγγελία της ο διαστάσει σύζυγός της συνελήφθη.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, όλες τους πλημμεληματικές κατηγορίες.

Ο φερόμενος ως δράστης παρέμεινε κρατούμενος στη ΓΑΔΑ και την επόμενη ημέρα, στις 8 Μαΐου παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, όπου και αναμενόταν να παρουσιαστεί αύριο 17 του μήνα.

Ηχητικό ντοκουμέντο πριν τη γυναικοκτονία στο Μενίδι

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως ,της δημοσιότητας από την εκπομπή Tlife, ακούγεται ο άγριος καβγάς της 40χρονης με τον εν διαστάσει σύζυγό της στις 7 Μαΐου και σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από το σπίτι της.
«Φύγε, τελείωσε», ακούγεται να του φωνάζει η γυναίκα, στο βίντεο ενώ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η ίδια εκπομπή του Alpha, ο 50χρονος κρατούσε μια σακούλια με μπουκάλια μπίρας, τα οποία έσπαγε στο πεζοδρόμιο, ενώ ένα από αυτά το κράδαινε προς το μέρος της 40χρονης.
Μάλιστα, στο σημείο έφτασαν τα δύο ανήλικα παιδιά τους και το ένα από αυτά κάλεσε την αστυνομία, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Γυναικτονία στο Μενίδι

Υπενθυμίζεται ότι η 40χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στις 6 το πρωί στη διασταύρωση της λεωφόρου Πάρνηθος με την οδό Αριστοτέλους στο Μενίδι.
Έφερε τραύματα στην κοιλιά από αιχμηρό αντικείμενο ενώ το μαχαίρι βρέθηκε καρφωμένο πάνω στο σώμα της.