Ελλάδα

Φρίκη στον Πύργο: Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας της 11χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη

Φρίκη στον Πύργο: Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας της 11χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη Φωτογραφία: INTIME/ΑΡΧΕΙΟΥ/
Ο θείος της 11χρονης φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της στον Πύργο.

Συντετριμμένη η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής, Ιουλία μίλησε στο LiveNews, λίγο μετά την είδηση ότι η κόρη της, που αγνοείτο από χθες, βρέθηκε δολοφονημένη στον Πύργο.

«Μου είπαν ότι βρήκαν ένα κοριτσάκι στο Καταράχι. Δεν ξέρω τίποτα άλλο», είπε η μητέρα της 11χρονης.  «Είμαι εδώ και 4 ώρες» πρόσθεσε ενώ σημείωσε ότι οι αστυνομικοί δεν της είχαν πει κάτι για κράτηση ή σύλληψη κάποιου υπόπτου. Όπως είπε η ίδια η μητέρα της 11χροης, περίμενε να δει αν όντως πρόκειται για την κόρη της.

Ωστόσο πληροφορίες, αναφέρουν ότι ήδη για τη δολοφονία της 11χρονης έχει ομολογήσει ο 37χρονος θείος της, ξαδελφός της μητέρας της. Ο 37χρονος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε απόπειρα βιασμού ανηλίκου.

Πώς έγινε η δολοφονία της 11χρονης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 11χρονη έφυγε χθες από το σπίτι της για να πάει στη θείας της. Ωστόσο το παιδί δεν έφτασε ποτέ εκεί και αμέσως η μητέρα της ειδοποίησε τις Αρχές. Όπως μεταδίδει το Ilialive οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο 37χρονος, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα, στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού ανήλικης. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τη δολοφονία της χρησιμοποίησε ένα κατσαβίδι. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του κοριτσιού στις 15:45 το απόγευμα της Δευτέρας.