Ελλάδα

Αποκλειστικό Dnews: 35χρονος κακοποιούσε γυναίκα στη μέση του δρόμου – Πώς γλίτωσε από τα χέρια του

Αποκλειστικό Dnews: 35χρονος κακοποιούσε γυναίκα στη μέση του δρόμου – Πώς γλίτωσε από τα χέρια του
Άνδρας πλάκωσε στο ξύλο την σύντροφό του στη μέση του δρόμου, την έσωσαν οι φωνές της, που άκουσε αστυνομικός σε διαθεσιμότητα.

Το αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη σε περιοχή των Βορείων Προαστίων. Αστυνομικός που βρίσκεται σε διαθεσιμότητα ακούει μέσα από το σπίτι του, μία κοπέλα να καλεί σε βοήθεια και να φωνάζει «άσε με, άσε με ». Αμέσως βγαίνει στο μπαλκόνι και αντικρίζει τον δράστη να την τραβά με τη βία από τα χέρια. Του φωνάζει να την αφήσει…

Στο βίντεο ντοκουμέντο του DNEWS ακούγεται ο 35χρονος νταής, που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές να προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη του λέγοντας στον αστυνομικό «με την κοπέλα μου μαλώνω» .

{https://www.youtube.com/watch?v=xKKBEQFqzyY}

Ο ένστολος χωρίς να χάσει χρόνο καλεί το 100, στο σημείο σπεύδουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ο δράστης συλλαμβάνεται για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Η νεαρή κοπέλα εμφανώς τρομοκρατημένη απομακρύνεται από την περιοχή.

Παραγγέλθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης ιατροδικαστική εξέταση. Το περιστατικό συνέβη πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ο οποίος ασχολείται με το χώρο του bodybuilding και δουλεύει σε νυχτερινά μαγαζιά, στο παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει θαμώνα μαγαζιού στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο σε κώμα.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι ότι ο 35χρονος με τέτοιο ιστορικό, οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για το επεισόδιο της ενδοοικογενειακής βίας πριν ακόμη προσκομιστούν στο δικαστήριο τα βίντεο, οι φωτογραφίες και η ιατροδικαστική εξέταση που είχε παραγγελθεί. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν την χτύπησε και ότι απλά καυγάδισαν.