Ελλάδα

Ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Ελεύθερος ο Απόστολος Λύτρας μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Ο 52χρονος ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας άλλαξε εντελώς υπερασπιστική γραμμή και ομολόγησε την πράξη του, ενώ αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην προσεγγίζει τη σύζυγό του.

«Δυστυχώς βρέθηκα σε μια κατάσταση που μέχρι τώρα κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Θα κοιτάξω να δω πως θα μπορέσω να θεραπευτώ, θα ζητήσω βοήθεια», ανέφερε ο ίδιος στις κάμερες έξω από την Ευελπίδων.

Ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε συγγνώμη από όλους - «πρωτίστως από τη Σοφία και τις κόρες μου» - ενώ σημείωσε πως ελπίζει «με την κατάλληλη βοήθεια θα ξεπεραστεί το πρόβλημα».

{https://www.youtube.com/watch?v=3KzbfA2k9Ow&ab_channel=Dnews}

Η εκ διαμέτρων αλλαγή υπερασπιστικής πλεύσης του κατηγορουμενου για βαριά σκοπουμενη σωματική βλάβη συνδέεται άμεσα με το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες η 18η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση επισκέφθηκε αργά το βράδυ την 37χρονη στο σπίτι της και της πήρε κατάθεση. Εκεί, η άτυχη γυναίκα φέρεται να επιβεβαιωσε τα ευρήματα του γιατρού και να περιέγραψε τον ξυλοδαρμό της από το σύζυγό της.

WhatsApp_Image_2024-06-17_at_12.15.16_6a3ce.jpeg

Πριν από την απολογία του 52χρονου, το κατώφλι της ανακριτριας πέρασαν τρεις μάρτυρες υπερασπισης, η πρώην σύζυγος του 52χρονου, η μεγάλη κόρη του από τον πρώτο του γάμο και ο κουμπάρος και στενός φιλος επίσης δικηγόρος του κατηγορουμενου.

Πριν από λίγη ώρα η γυναίκα του Απόστολου Λύτρα μεταφέρθηκε από το σπίτι της στα Βριλήσσια με περιπολικό στhn Ιατροδικαστική Αθηνών προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν μαζί της και της είπαν ότι έξω από το σπίτι της περιμένει το περιπολικό και καλό θα είναι να γίνει άμεσα η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρονος.

Είναι σοκαρισμένη και αρκετά χτυπημένη και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες το μοιραίο βράδυ ζήτησε εκείνη να μεταβεί στην ιδιωτική κλινική καθώς πίστευε ότι θα πεθάνει.