Ελλάδα

Ξέσπασμα πατέρα Κυριακής Γρίβα για Λύτρα: «Αυτός θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου;»

Ξέσπασμα πατέρα Κυριακής Γρίβα για Λύτρα: «Αυτός θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου;»
Καταπέλτης ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα κατά Απόστολου Λύτρα: «Κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει»

Η υπόθεση ξυλοδαρμού και ενδοοικογενειακής βίας της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Ένα από τα πρόσωπα στρέφεται ευθέως εναντίον του ποινικολόγου, απαιτώντας την παραδειγματική του τιμωρία και την αποχή του από τα νομικά του καθήκοντα είναι ο πατέρας της Κυριακής Γρίβας.

Ο χαροκαμένος πατέρας που είδε την κόρη του να δολοφονείται και να κόβεται βίαια το νήμα της ζωής της μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της ξε΄σπασε κατά του ποινικολόγου με δηλώσεις του στην εκπόμπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, σε ηχητικό μήνυμά του που ακούστηκε στον τηλεοπτικό αέρα και το οποίο απέστειλε στον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα ο μπαμπάς της Κυριακής ανέφερε τα εξής  «Εχθές είπατε ότι κάποιος σας έστειλε ένα μήνυμα και ρώτησε αν αυτός ο δικηγόρος θα δικάσει τον δολοφόνο της κόρης μου, Κυριακής Γρίβα. Πείτε λοιπόν στους τηλεθεατές ότι την ερώτηση αυτή την έκανε ο μπαμπάς της Κυριακής που δολοφονήθηκε μέσα στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων και ότι δεν είναι κάποιο δημοσιογραφικό κόλπο είτε μήνυμα. Εγώ είμαι ο μπαμπάς της Κυριακής».

«Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει, όμοιό του»

Και συμπλήρωσε επισημαίνοντας πως «δύο πράγματα θα σας πω» αναφορικά για τον Απόστολο Λύτρα. Η κυρία Πολυζωγοπούλου ζήτησε περιπολικό για προστασία έξω από το σπίτι της και πολύ καλά έκανε και μπράβο της και πολύ καλά έπραξε και η αστυνομία, αλλά στο δικό μου το παιδί δεν της πήγαν ένα περιπολικό, για να την πάει συνοδεία και της είπαν ότι δεν είναι ταξί. Ο κάθε πελάτης έχει τον δικηγόρο που του αξίζει, όμοιό του».