Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη νύχτα του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη νύχτα του ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από τη νύχτα όπου ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας ξυλοκόπησε την σύζυγό του.

Το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ΣΚΑΪ, είναι οι στιγμές λίγο πριν ξεκινήσει η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ζευγάρι και η κακοποίηση της 37χρονης δικηγόρου. Διασκέδαζαν σε μαγαζί στη Βουλιαγμένη με άλλα ζευγάρια.

Νωρίτερα σήμερα, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα προσήχθη στην εισαγγελία μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της η Σοφία Πολυζωγοπούλου. Αναμένεται να της απαγγελθούν κατηγορίες και θα αποφασιστεί η ποινική της μεταχείριση, δηλαδή αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

H πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα κρατήθηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η νυν σύζυγος για παραβίαση της οικιακής ειρήνης και εξύβριση.

Εντωμεταξύ, άφαντος παραμένει ο γνωστός ποινικολπόγος. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Λύτρας σήμερα θα παραδοθεί στο ΑΤ Παλλήνης. Τον δικηγόρο αναζητά η Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σημειώνεται πως ο ποινικολόγος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ. Οι αστυνομικοί πήγαν στη διεύθυνση που είχε δηλώσει, ωστόσο δεν βρέθηκε, ενώ δεν απαντά και στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Μηνύσεις κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα αλλά και του ίδιου του ποινικολόγου υπέβαλε η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά την ένταση που σημειώθηκε χθες το βράδυ και είχε ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση του panic button. Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, μαζί με τη μεγάλη τους κόρη, πήγαν στο σπίτι με δικηγόρο, για να πάρουν τα πράγματα του γνωστού ποινικολόγου. Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, ενώ η κυρία Πολυζωγοπούλου είχε λιποθυμικό επεισόδιο.