Ελλάδα

Η άγνωστη πευκόφυτη παραλία 1,5 ώρα από την Αθήνα

Η άγνωστη πευκόφυτη παραλία 1,5 ώρα από την Αθήνα Φωτογραφία: YOUTUBE/ Άγγελος Αρναουτέλης
Μια καλά κρυμμένη παραλία ανάμεσα σε πεύκα σας περιμένει για να απολαύσετε το μπάνιο σας σε μια πεντακάθαρα νερά.

Μια ανάσα από την Αθήνα και σε απόσταση μόλις 1,5 ώρα από το κέντρο, η άγνωστη αλλά μαγευτική παραλία Καλογερολίμανο στο Σοφικό Κορινθίας είναι η ιδανική πρόταση για να κάνετε τις πρώτες σας βουτιές στη θάλασσα. 

Με σήμα κατατεθέν τα καταπράσινα πυκνά πεύκα που φτάνουν μέχρι την αμμουδιά και τα καθάρια κρυστάλλινα νερά, το Καλογερολίμανο, συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά για μια  μια μονοήμερη απόδραση απολαμβάνοντας τις πρώτες βουτιές της σεζόν. Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων δεν σας αρέσει η πολυκοσμία θα απολαύσετε το μπάνιο σας στα δροσερά νερά με ηρεμία και δεν θα ταλαιπωρηθείτε μέχρι να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας.

Τα γαλαζοπράσινα νερά κρύβουν και έναν υπέροχο βυθό για όσους αγαπούν τις καταδύσεις και τις βουτιές με μάσκα. Μετά τις βουτιές θα ξαποστάσετε στην δροσερή σκιά των πεύκων γιατί όχι να μην απολαύσετε και έναν ατάραχο ύπνο σε ένα κατάφυτο τοπίο. Το τοπίο είναι πραγματικά εκπληκτικό και συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα. Εξάλλου, τα νερά με το βαθυγάλανο χρώμα που περιβάλλονται από πλούσια καταπράσινη φύση και πεύκα είναι χαρακτηριστικό των ακτών του Κορινθιακού. Μείνετε μέχρι το σούρουπο και θα εντυπωσιαστείτε από το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=ucCu89z0aPA&t=8s}