Ελλάδα

Η παραλία με την φυσική νεροτσουλήθρα που απέχει 50 λεπτά από την Αθήνα

Η παραλία με την φυσική νεροτσουλήθρα που απέχει 50 λεπτά από την Αθήνα Φωτογραφία: YOUTUBE/ UPSTORIES
H παραλία Αλμυρή είναι ο μικρός θαλασσινός παράδεισος για να απολαύσετε στιγμές καλοκαιρινής χαλάρωσης

Μια βόλτα με το αυτοκίνητο μόλις μια ώρα αρκεί για να ανακαλύψετε μια παραλία που θα γίνει το προσωπικό σας καταφύγιο για βουτιές και άραγμα τα μεσημέρια του καλοκαιριού μακριά από την πολυκοσμία και τις οργανωμένες πλαζ που δεν πέφτει καρφίτσα.

Ο λόγος για την παραλία Αλμυρή της Κορινθίας που είναι η ιδανική πρόταση για να κάνετε μπάνιο σε κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά, με θέα ένα εκθαμβωτικό τοπίο και μια ατμόσφαιρα ό,τι πρέπει για να χαλαρώσετε από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. 

Το περιβάλλον είναι ειδυλλιακό, καθώς η κατάλευκη ψιλή άμμος και τα πρασινογάλανα νερά συνθέτουν μια εικόνα μοναδικής ομορφιάς την οποία συμπληρώνουν τα πεύκαπου βρίσκονται στις παρυφές της ακτής προσφέροντας πολύτιμη φυσική σκιά. 

{https://www.youtube.com/watch?v=aDfHhQ5HlYs}

Ο επίγειος θαλασσινός παράδεισος με την μαγευτική παραλία βρίσκεται πολύ κοντά στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης και όσοι την επιλέγουν έχουν να λένε για την φυσική δροσερή νεροτσουλήθρα που έχει και χαρίζει απίθανες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Ειδικά οι γονείς με μικρά παιδιά θα την αγαπήσουν γιατί τα πιτσιρίκια θα απολαύσουν το τοπίο και τις βουτιές σε αυτή την απρόσμενη συνάντηση του αλμυρού νερού με το γλυκό της λίμνης.

Οι παραθεριστές και οι εκδρομείς την αποθεώνουν για τα  -πραγματικά- τιρκουάζ νερά και τη λευκή άμμο -μέσα και έξω από τα νερά- που εντείνει την φυσική ομορφιά και χορταίνει το μάτι. 

Μιας και είναι ανοργάνωτη, καλό είναι να φέρετε μαζί μια ομπρέλα για σκιά, καθώς και κάτι πρόχειρο για κολατσιό.  Χωρίς περιστροφές η Αλμυρή είναι μια παραλία που θα την λατρέψετε και θα θέλετε να πάτε ξανά και ξανά.