Ελλάδα

Δολοφονία τοπογράφου: «Φύλλο και φτερό» τα περιουσιακά του κατηγορουμένου εκτελεστή και ενός πιθανού εμπλεκόμενου

Δολοφονία τοπογράφου: «Φύλλο και φτερό» τα περιουσιακά του κατηγορουμένου εκτελεστή και ενός πιθανού εμπλεκόμενου
Η έρευνα θα επεκταθεί και σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του 44χρονου και του δεύτερου πιθανού εμπλεκόμενου.

Μετά την προφυλάκιση του 44χρονου φερόμενου ως εκτελεστή του συμβολαίου θανάτου σε βάρος του τοπογράφου στο Ψυχικό, ο κατηγορούμενος μπαίνει και στο «στόχαστρο» της Ανεξάρτητης Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που ξεκινά έλεγχο σε όλα τα περιουσιακά του στοιχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ελεγχθεί εξονυχιστικά και όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία ενός ακόμη προσώπου που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της Υποδιεύθυνσης για το οργανωμένο έγκλημα, ως ενδεχόμενος εμπλεκομενος στην υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου Παναγιώτη Στάθη.

Η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες υπό την προεδρία του κ. Χαράλαμπου Βουρλιώτη, κάνει «φύλλο και φτερό» τα οικονομικά στοιχεία όσων εμπλέκονται με την υπόθεση, αναζητώντας την άκρη του νήματος της δολοφονίας του τοπογράφου, καθώς θεωρείται βέβαιο για τις αρχές ότι ο 54χρονος δολοφονήθηκε από ανταγωνιστικά οικονομικά συμφέροντα.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο κ. Βουρλιώτης είχε δώσει εντολή για διενέργεια ελέγχου και στα περιουσιακά στοιχεία του θύματος και σε τυχόν εταιρείες αυτού.