Ελλάδα

Η παραλία της Αττικής που φημίζεται για τον βυθό της

Η παραλία της Αττικής που φημίζεται για τον βυθό της Φωτογραφία: MANTHOS VIDEOS/YOUTUBE
Αρκεί μια μάσκα και ένας αναπνευστήρας για να απολαύσετε τον επιβλητικό γεμάτο ψάρια και κοχύλια βυθό της παραλίας Βγέθι.

Όσοι αγαπάτε τις καταδύσεις αλλά δεν θέλετε να ξενιτευτείτε μακριά από την Αττική για να απολαύσετε βουτιές σε καθαρά διάφανα τιρκουάζ νερά, έναν βυθό γεμάτο θησαυρούς και μια αμμουδιά που δεν στοιβάζονται λουόμενοι, η παραλία Βγέθι είναι ό,τι ακριβώς σας χρειάζεται.

Η παραλία Βγέθι στην Ανατολική Αττική είναι ένας μοναδικός θαλάσσιος παράδεισος με μοναδικούς θησαυρούς στον βυθό της. Ψάρια, σε απίστευτα χρώματα και διαφορετικά μεγέθη, μαλάκια, κοχύλια και όστρακα είναι ενδεικτικά όσων θα συναντήσεις κάνοντας βουτιά με την μάσκα. Οι λάτρεις του snokerling την έχουν αγαπήσει ακριβώς για αυητόν το λόγο καθώς ποτέ δεν τους έχει απογοητεύσει μια βουτιά στα νερά της. 

Ο προορισμός για ατελείωτες βουτιές δροσιάς και διασκέδασης

Καλά κρυμμένη στην Κερατέα αυτή η αμμουδερή παραλία που έχει ψιλό βοτσαλάκι εκεί που σκάει το κύμα είναι μια όαση για τις βουτιές τον Αύγουστο στην έρημη Αθήνα. Αδράξτε την ευκαιρία να την επισκεφθείτε και να νιώσετε σαν τουρίστας στην πόλη. Σημειωτέον είναι ανοργάνωτη οπότε μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας όλες τις απαραίτητες προμήθειες. 

{https://www.youtube.com/watch?v=Qbkb_laSVMM}