Ελλάδα

3 παραλίες γυμνιστών στην Αττική για δροσερές βουτιές...χωρίς ρούχα

3 παραλίες γυμνιστών στην Αττική για δροσερές βουτιές...χωρίς ρούχα
Ένας μικρός οδηγός για τις παραλίες εντός Αττικής που επιλέγουν φανατικά όσοι αγαπούν τον γυμνισμό

Η Αττική εκτός από τις πολυσύχναστες οικογενειακές παραλίες που κάθε σαββατοκύριακο γεμίζουν ασφυκτικά με κόσμο όλων των ηλικιών που απολαμβάνει βουτιές εντός νερού και παιχνίδι έξω στην άμμο, διαθέτει και παραλίες γυμνιστών.

Η αλήθεια είναι ότι το κοινό τους είναι φανατικό καθώς προσφέρουν απλόχερα όλα όσα επιθυμούν οι λάτρεις του μπάνιου άνευ μαγιω. Καθαρά διάφανα νερά, χρυσαφένιες αμμουδιές, σκιά και ησυχία! Τι άλλο να ζητήσει κανείς για να απολαύσει ατάραχος τις βουτιές του όπως επιθυμεί; Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις παραλίες γυμνιστών που αποτελούν το δίχως άλλο οάσεις δροσιάς σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας.

{https://www.youtube.com/watch?v=LoMcSu1J9pc}

O μικρός κολπίσκος στο πλάι στα δεξιά της παραλίας Μαρίκες Ραφήνας είναι μια κλασική επιλογή για γυμνιστές. Θα τον βρείτε στην άλλη άκρη της οργανωμένης παραλίας ακριβώς πίσω από τα βράχια. Αναζητήστε τα σκαλοπάτια στη δεξιά άκρη της γνωστής παραλίας της Ραφήνας, που ανηφορίζουν προς ένα μονοπάτι, το οποίο με τη σειρά του θα σας οδηγήσει στον απομονωμένο κολπίσκο με τα κρυστάλλινα νερά. Εξίσου αγαπημένη είναι και η παραλία της Ραμνούντας βορειοανατολικά της Αττικής προς το Γραμματικό.Πευκόφυτη, με γαλάζια νερά και ησυχία όλη την ημέρα, η Ραμνούντα κάνει τη διαφορά και δικαίως κερδίζει τον τίτλο της πιο απόμερης παραλίας κοντά στην «καρδιά» της Αθήνας. Αξίζει να την επισκεφθείτε μιας και δεν έχουμε συνηθίσει τέτοια τοπία εντός Αττικής!

{https://www.youtube.com/watch?v=uwR0SPVJsU}

Για όσους προτιμούν τα νότια προάστια η ιδανική πρόταση είναι η παραλία στο Τρίτο Λιμανάκι της Βουλιαγμένης. Μια καλά κρυμμένη παραλία με μπόλικα βράχια που θα κάνετε βουτιές σε απίθανα βαθυπράσινα νερά. Μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα από τα κοντινά beach bars. Εάν την επιλέξετε, δεν θα το μετανιώσετε. Καλές βουτιές!

{https://www.youtube.com/watch?v=gRUpA6DEzU0}