Ελλάδα

Ηράκλειο: Ψάχνουν τον οδηγό που φωτογράφισε και έσυρε 25χρονη στον δρόμο με τη μηχανή του

Ηράκλειο: Ψάχνουν τον οδηγό που φωτογράφισε και έσυρε 25χρονη στον δρόμο με τη μηχανή του Φωτογραφία: eurokiinssi
Ο δράστης, όταν τον πλησίασε η 25χρονη, πάτησε σε γκάζι με συνέπεια να την παρασύρει στο οδόστρωμα και να την τραυματίσει.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες τον στελεχών Κεντρικό Λιμεναρχείου Ηρακλείου προκειμένου να βρεθεί και να συλληφθεί ένας άνδρας ο οποίος πρωταγωνίστησε σε ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο, το βράδυ της Παρασκευής (9/8).

Όπως κατήγγειλε στις λιμενικές αρχές η 25χρονη, άγνωστος άνδρας ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα την φωτογράφισε ενώ εκείνη επέβαινε επίσης σε δίκυκλο όχημα και είχε σταματήσει στο φανάρι στο ύψος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Η πράξη του, σύμφωνα με το ekriti.gr, έγινε αντιληπτή από τη νεαρή η οποία του ζήτησε να διαγράψει τις φωτογραφίες από το κινητό του τηλέφωνο. Ωστόσο ο δράστης, όταν τον πλησίασε η 25χρονη, πάτησε σε γκάζι με συνέπεια να την παρασύρει στο οδόστρωμα και να την τραυματίσει.

Η 25χρονη άρχισε να φωνάζει ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα της.

NETWORK