Διεθνή

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον Βρετανό με την βαλλίστρα: Οι κραυγές, η σιωπή και η κλήση για βοήθεια

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον Βρετανό με την βαλλίστρα: Οι κραυγές, η σιωπή και η κλήση για βοήθεια Φωτογραφία: twitter ZENXV
Τα θύματα μιας φρικτής επίθεσης με βαλλίστρα στη Βρετανία έκαναν απεγνωσμένες κλήσεις για βοήθεια ενώ εκτελέστηκαν βάναυσα χθες το βράδυ.

Η Carol Hunt, σύζυγος του σταρ του BBC, John Hunt, και οι δύο από τις κόρες τους, Louise, 25, και Hannah, 28, φέρεται ότι δέχτηκαν επίθεση από τον Βρετανό εκτελεστή, λίγο πριν χτυπηθούν με βαλλίστρα μέσα στο σπίτι τους.

Ο ύποπτος Kyle Clifford, 26 ετών, ο οποίος είναι πρώην φίλος της Louise, εντοπίστηκε από ένοπλους αστυνομικούς μετά από 24ωρο ανθρωποκυνηγητό, ενώ φέρεται να βρέθηκε κρυμμένος ανάμεσα σε ταφόπλακες σε νεκροταφείο του βόρειου Λονδίνου.

Εθεάθη να μεταφέρεται με φορείο από το σημείο του εγκλήματος στο νοσοκομείο καθώς έφερε σοβαρά τραύματα τα οποία πιστεύεται ότι προκλήθηκαν στην προσπάθειά του να σκοτωθεί με την ίδια του την βαλλίστρα.

Φρικτές οι λεπτομέρειες του άγριου φονικού

Φριχτές λεπτομέρειες είδαν το φως της δημοσιότητας συμπεριλαμβανομένων των γειτόνων που περιέγραψαν διαπεραστικές κραυγές που αρχικά θεωρήθηκαν λανθασμένα ότι ήταν από κάποιο μωρό.

Αργότερα συνειδητοποίησαν ότι ήταν οι απελπισμένες κραυγές μιας γυναίκας για βοήθεια που ερχόταν από το σπίτι όπου οι τρεις γυναίκες έπεσαν σε ενέδρα από τον δολοφόνο με βαλλίστρα.

Αμέσως μετά τη σιωπή των κραυγών, ο δράστης τράπηκε σε φυγή από την ιδιοκτησία, μέχρι τότε η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί και ήταν καθ' οδόν.

Ένα από τα τρία θύματα φέρεται να τηλεφώνησε στο 999 και είπε στην αστυνομία για το περιστατικό σε μία προσπάθεια να σώσει τη ζωή της, πριν ο δράστης τραπεί σε φυγή από το σημείο.

Η Guardian ανέφερε επίσης ότι μια από τις γυναίκες έστειλε μήνυμα στον σύντροφό της ζητώντας του να καλέσει την αστυνομία.

Η μητέρα των τριών παιδιών Κάρολ, η οποία έχει μια άλλη κόρη με τον Τζον, φέρεται να βρέθηκε στο διάδρομο του σπιτιού με ένα μπουλόνι βαλλίστρας στο στήθος της.

Αν και η αστυνομία και το ασθενοφόρο είχαν σπεύσει στο σπίτι, δεν κατάφεραν να σώσουν τα τρία θύματα που πέθαναν στο σημείο.

Πώς εντοπίστηκε ο ύποπτος

Ντυμένος στα μαύρα, ο άνδρας απαθανατίστηκε στην κάμερα να απομακρύνεται ήρεμα με μια βαλλίστρα κρυμμένη κάτω από το μπράτσο του σκεπασμένη με ένα λευκό σεντόνι.

Πλάνα από μια κοντινή κάμερα στην πόρτα κατέγραψαν μία φιγούρα να κουβαλάει μια βαριά τσάντα, την οποία η αστυνομία φοβήθηκε ότι μπορεί να ήτα όπλα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τις τρεις δολοφονίες.

Ο 26χρονος είχε υπηρετήσει στο παρελθόν στη βασίλισσα των Dragoon Guards για σύντομο χρονικό διάστημα προτού εγκαταλείψει τις σπουδές του.

Χθες γείτονες αποκάλυψαν ότι ο Κλίφορντ είχε σχέση με τη μικρότερη κόρη των Κυνηγών, Λουίζ, αλλά χώρισε μαζί του πριν από μια εβδομάδα.

Ο χωρισμός τους λέγεται ότι την τρόμαξε τόσο πολύ που πρόσφατα έπεσε με το αυτοκίνητό της σε έναν στύλο έξω από το σπίτι της οικογένειας.

{https://x.com/SkyNews/status/1811093804868342058}