Διεθνή

Η άγνωστη σχέση της Μελάνια Τραμπ με τον βασιλιά Κάρολο

Η άγνωστη σχέση της Μελάνια Τραμπ με τον βασιλιά Κάρολο Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Μελάνια Τραμπ αποκάλυψε ότι είναι κολλητή με τον βασιλιά Κάρολο, με τον οποίο αλληλογραφεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα

Η απρόσμενη φιλία μεταξύ του βασιλιά της Βρετανίας Καρόλου και του πρώην μοντέλου, αποκαλύφθηκε σε μία κριτική των New York Times για τα απομνημονεύματά της.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, εξήγησε ότι μετά την πρώτη τους συνάντηση στη Νέα Υόρκη το 2005, οι δυο τους επανασυνδέθηκαν το 2019 κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν στον Λευκό Οίκο.

Αν και δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς το ζευγάρι άρχισε να ανταλλάσσει επιστολές, το The Daily Beast αναφέρει ότι η κυρία Τραμπ έγραψε ότι ήταν «απόλυτα ευχαριστημένη με την επανασύνδεσή τους το 2019».

«Αυτή τη φορά είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με το περιβάλλον», εξήγησε η κ. Τραμπ.

Ο Ντόναλντρ Τραμπ, ο οποίος είναι υποψήφιος για δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, λέγεται ότι έχει επίσης καλές σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια ενώ ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να επικοινώνησε με επιστολή μαζί του μετά από την απόπειρα δολοφονίας του.

Το περιεχόμενο του μηνύματος του βασιλιά προς τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο παραμένει ιδιωτικό.

Ωστόσο, ενώ οι Τραμπ φαίνεται να έχουν πολύ καλή σχέση με τον βασιλιά Κάρολο, έχουν υπάρξει αντικρουόμενες αναφορές για το πώς ένιωθε η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ Β' για τον πρώην πρόεδρο.

Ο βασιλικός συγγραφέας Κρεγκ Μπράουν ισχυρίστηκε στη βιογραφία του 2024 για τον αείμνηστη μονάρχη, A Voyage Around The Queen, ότι βρήκε τον κ. Τραμπ «πολύ αγενή».

«Δεν της άρεσε ιδιαίτερα ο τρόπος του καθώς δεν μπορούσε να σταματήσει να κοιτάζει πάνω από τον ώμο της, σαν να αναζητούσε άλλα ενδιαφέροντα», υποστηρίζει το βιβλίο.

Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός καταρρίφθηκε από τον ίδιο τον Τραμπ, ο οποίος περιέγραψε ότι είχε «εξαιρετική σχέση» με τη μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας, περιγράφοντάς την ως «εξαιρετική γυναίκα».

Η φιλία μεταξύ της κυρίας Τραμπ και του Βρετανού μονάρχη απέχει πολύ από το να είναι η μόνη αποκάλυψη βόμβα στα απομνημονεύματα και η πρώην πρώτη κυρία.