Life

«Το μεγαλύτερο ψέμα του Μάθιου...» φίλος του αποκαλύπτει

«Το μεγαλύτερο ψέμα του Μάθιου...» φίλος του αποκαλύπτει Φωτογραφία: APE-MPE
Σύμφωνα με τη Daily Mail, φίλος του Μάθιου Πέρι που προτίμησε να μην κατονομαστεί... τον διαψεύδει

Ο πρωταγωνιστής των Friends Mάθιου Πέρι δήλωσε στο μπεστ σέλερ βιβλίο του το 2022 ότι τελικά ξεπέρασε τους εθισμούς του. Ο σταρ, όμως ο οποίος πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 54 ετών μετά από υπερβολική δόση κεταμίνης, σύμφωνα με αποκάλυψη φίλου του... δεν ήταν «ποτέ» καθαρός.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, φίλος του σταρ που προτίμησε να μην κατονομαστεί... τον διαψεύδει, «Είπε ψέματα σε όλους ότι ήταν καθαρός. Ποτέ δεν ήταν. Είναι πολύ λυπηρό. Ξέρετε, το μεγαλύτερο ψέμα που είπε ήταν μάλλον στον εαυτό του ήταν αυτό» δήλωσε στην εφημερίδα, προσθέτοντας μάλιστα ότι «Ηταν αρκετά χειριστικός όταν αναφερόταν στους αγώνες που έδινε με τους εθισμούς του, αλλά πάλευε κάθε μέρα μέχρι το τέλος».

Η νεκροψία που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή αποκάλυψε ότι ο σταρ πέθανε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης» και τον πνιγμό, με τον Πέρι να έχει στον οργανισμό του παρόμοιες ποσότητες κεταμίνης όπως ένας ασθενής νοσοκομείου υπό γενική αναισθησία.

Ο Πέρι ι ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να αποτοξινωθεί, πηγαίνοντας σε 6.000 συναντήσεις των ΑΑ, 15 φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ βρέθηκε σε κατάσταση αποτοξίνωσης 65 φορές.

Άρχισε να παίζει πικλ-μπολ -ένα παιχνίδι παρόμοιο με το τένις και το πινγκ-πονγκ- και συνήθως έπαιζε δύο φορές την ημέρα, είπαν οι φίλοι του.

Ο Πέρι έγραψε στα απομνημονεύματά του ότι καθ' όλη τη διάρκεια του εθισμού του στα ναρκωτικά και της ανάρρωσής του βοηθήθηκε από μια γυναίκα, την προσωπική του βοηθό που θεωρούσε βράχο και «καλύτερη φίλη του».